Region Sjælland

Køge Sygehus, Ortopædkirurgisk Afdeling

Lykkebækvej 1, 4600 Køge

Overlæge til Ortopædkirurgisk Afdeling, Køge Sygehus - quicknr. 17192

Ved Ortopædkirurgisk Afdeling Køge Sygehus er en stilling som overenskomstansat overlæge ledig fra 01.07.15 eller snarest derefter.

Region Sjælland har et befolkningsgrundlag på godt 800.000 borgere, der betjenes af fire administrative somatiske sygehusenheder: Roskilde og Køge sygehuse, Holbæk Sygehus, Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse og Nykøbing F. Sygehus. Hvert af disse sygehuse har deres egen sygehusledelse.

Roskilde og Køge sygehuse indgår i Københavns Universitets Hospital, som er et samarbejde mellem Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet og sygehusene i Region Hovedstaden og i Region Sjælland.

Ortopædkirurgisk Afdeling

Ortopædkirurgisk Afdeling på Køge Sygehus omfatter to stationære afsnit med i alt 72 senge. På det centrale operationsafsnit har afdelingen seks operationsstuer, heraf to med laminær flow, og i sammendagskirurgisk afsnit 1 - 2 operationsstuer. Der drives et stort ortopædkirurgisk ambulatorium.

Ortopædkirurgisk Afdeling har akut døgnfunktion og modtager akutte og elektive patienter fra hele Region Sjælland samt elektive patienter i henhold til aftalen om frit sygehusvalg.

Ortopædkirurgisk Afdeling, Køge Sygehus dækker bredden af det ortopædkirurgiske speciale på hovedfunktionsniveau, og har regionsfunktion i skulder-/albuekirurgi, rygkirurgi, idrætskirurgi, knæ- og fod-/ankelkirurgi.

Ortopædkirurgisk Afdeling, Køge Sygehus, varetager den rygkirurgiske funktion for hele Region Sjælland.

Køge Sygehus fungerer som et level-2 Traumecenter.

Kvalifikationer

Stillingen ønskes besat med en overlæge-kvalificeret speciallæge i ortopædkirurgi med særlig erfaring i rygkirurgi. Den, der ansættes i stillingen forventes at medvirke til varetagelsen og udviklingen af den rygkirurgiske funktion i Region Sjælland i samarbejde med den specialeansvarlige overlæge for rygkirurgien.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist 26.05.15

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Kim Schantz.

Du kan læse mere om Roskilde og Køge sygehuse på www.regionsjaelland.dk

Ansøgning og cv sendes i syv eksemplarer til
Køge Sygehus
Ortopædkirurgisk Afdeling
Lykkebækvej 1
4600 Køge

Eller elektronisk til
ksc@regionsjaelland.dk

Sundhedsstyrelsen har decentraliseret bedømmelserne vedrørende overlægestillinger, og Roskilde og Køge sygehuse anvender en vurdering af de syv lægeroller (Medicinsk ekspert/lægefaglig, Kommunikator, Samarbejder, Leder/administrator/organisator, Sundhedsfremmer, Akademiker/forsker og underviser, Professionel) i den faglige bedømmelse. Ansøger bedes i ansøgningen - med bedst mulig dokumentation - forholde sig konkret til de syv lægeroller jævnfør Sundhedsstyrelsens rapport: De syv lægeroller, fra maj 2013 http://sundhedsstyrelsen.dk/publ/Publ2013/05maj/De7laegeroller2udg.pdf

Du kan læse mere om rollemodellen (De syv lægeroller) her: http://sundhedsstyrelsen.dk/da/Nyheder/2013/Det%20danske%20syn%20på%20lægerollerne

Med den udbygning af Køge Sygehus, som vil påbegyndes fra 2015, vil Køge Sygehus blive tilført specialer og specialfunktioner, der bidrager til, at Køge Sygehus omkring 2020 fremstår som Region Sjællands hovedsygehus. Afdelingerne i Køge kommer i høj grad til at blive involverede i opbygningen og indretningen i forbindelse med den massive udbygning. På Køge Sygehus vil antallet af sengepladser blive øget fra 300 til 900 senge, og der vil blive skabt omfattende kapacitet til ambulante aktiviteter, ligesom der indtænkes den mest moderne teknologi samt store arealer til bl.a. forskning. Læs mere om byggeprojektet i Køge på http://www.regionsjaelland.dk/sundhed/geo/koegesygehus/sygehuset-2020/sider/default.aspx


Stillingsbeskrivelse for overlæge,
Ortopædkirurgisk Afdeling, Rygkirurgisk, Køge Sygehus

Optageområde og patientvisitation

Region Sjælland har et befolkningstal på godt 800.000 borgere, der betjenes af fire administrative somatiske sygehusenheder: Roskilde og Køge sygehuse, Holbæk Sygehus, Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse og Nykøbing F. Sygehus. Hvert af disse sygehuse har deres egen sygehusledelse.

Roskilde og Køge sygehuse har i alt ca. 700 senge. Roskilde indgår som specialiseret sygehus og Køge Sygehus som akutsygehus samt kommende hovedsygehus.

Roskilde og Køge sygehuse indgår i Københavns Universitets Hospital, som er et samarbejde mellem Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet og sygehusene i Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Specialer på Køge Sygehus

Kirurgi, ortopædkirurgi, oto-rhino-laryngologi inkl. Tand-mund-kæbekirurgifunktion, anæstesiologi med et intensivt terapiafsnit samt palliationsenhed, reumatologi, klinisk biokemi, klinisk fysiologi med PET-CT, billeddiagnostik inkl. CT-scanning, MR-scanning og ultralydsdiagnostik, arbejdsmedicin samt intern medicin omfattende endokrinologi, kardiologi og medicinsk gastroenterologi (herunder hepatologi). Akutte patienter inklusive skadepatienter modtages i en selvstændig akutafdeling med egen lægestab.

Ledelse

På Roskilde og Køge sygehuse er der etableret afdelingsledelser med decentralisering af en række ledelsesmæssige, økonomiske og administrative opgaver.

Den ledende overlæge og den ledende oversygeplejerske udgør i fællesskab afdelingsledelsen, der har det ledelses- og driftsmæssige ansvar for afdelingen. Afdelingsledelsen er således ansvarlig for fordeling af funktioner, arbejdsopgaver og ressourcer. Fordelingen skal ske ud fra faglige og funktionelle hensyn, herunder hensyn til helhed i patientforløb. Derudover skal tages hensyn til rationel ressourceanvendelse.­

Den ledende overlæge fastlægger efter samråd med afdelingens øvrige overlæger retningslinier for afdelingens diagnostik, behandling, visitation og lægelige uddannelsesopgaver. Inden for disse retningslinier har afdelingens overlæger og øvrige læger et selvstændigt ansvar.

Ortopædkirurgisk Afdeling

Ortopædkirurgisk Afdeling på Køge Sygehus omfatter to stationære afsnit med i alt 72 senge. På det centrale operationsafsnit har afdelingen seks operationsstuer (to med laminær flow) og i sammendagskirurgisk afsnit 1 to operationsstuer. Afdelingen driver endvidere et stort ambulatorium. Afdelingen har akut døgnfunktion og modtager akutte- og elektive patienter fra en stor del af Region Sjælland samt elektive patienter i henhold til aftalen om frit sygehusvalg.

  • Afdelingens lægelige stab

Ortopædkirurgisk Afdeling har en normering på 17 overlæge og seks afdelingslæger. Desuden er der p.t. ansat 17 reservelæger.

  • Afdelingens lægelige arbejdstilrettelæggelse

Ortopædkirurgisk Afdeling dækker bredden af det ortopædkirurgiske speciale på hovedfunktionsniveau og er tillagt en række regionsfunktioner.

Lægerne er sektioneret i seks delvis selvstyrende, subspecialiserede sektioner med faste operations-, ambulatorium- og SDK-dage.

Overlægerne har overvejende dagfunktion. Vagten kan enten være delvagt i hverdage frem til kl. 19.00, beredskabsvagt i hverdagen eller rådighedsvagt i weekenden.

Ortopædkirurgisk Afdeling, Køge Sygehus, varetager den rygkirurgiske funktion for hele Region Sjælland.

Stillingens funktion og ønskede kvalifikationer

Overlægen forventes besat med en overlægekvalificeret speciallæge i ortopædkirurgisk kirurgi med særlig erfaring i rygkirurgi. Den, der ansættes i stillingen forventes at medvirke til varetagelsen og udviklingen af den rygkirurgiske funktion i Region Sjælland i samarbejde med den specialeansvarlige overlæge for rygkirurgien.

Stillingen ønskes besat med en overlæge-kvalificeret speciallæge i rygkirurgi.

Undervisning

I et samarbejde med Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet deltager sygehuset og afdelingen i den kliniske uddannelse af medicinstuderende.

Ortopædkirurgisk Afdeling varetager klinisk og teoretisk undervisning af medicinstuderende på 1., 4. og 9. semester og har pt. to B-lektorater

Ansættelsen er betinget af modtagelse af tilfredsstillende straffeattest til offentligt brug.

Ansøgningsfrist 26.05.15


Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 17.000 medarbejdere og et budget på kr. 17 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Køge
  • Kontaktperson
    Ledende overlæge Kim Schantz
  • Adresse
    Lykkebækvej 1, 4600 Køge
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Ortopædisk kirurgi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-07-2015
  • Quick-nr.
    115725
  • Indrykningsdato
    08-05-2015
  • Ansøgningsfrist
    26-05-2015 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Køge
  • Adresse
    Lykkebækvej 1, 4600 Køge
  • Kontaktperson
    Ledende overlæge Kim Schantz
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Ortopædisk kirurgi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-07-2015
  • Quick-nr.
    115725
  • Indrykningsdato
    08-05-2015
  • Ansøgningsfrist
    26-05-2015 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.