Region Syddanmark

Region Syddanmark

Sdr. Boulevard 29, Indgang 20, 1. sal, 5000 Odense C

Er du vores nye kollega på Respirationscenter Syd?

Brænder du for dit fag, og kunne du tænke dig et udfordrende job, hvor du får rig mulighed for at sætte alle dine kompetencer og erfaringer i spil, så har vi måske jobbet til dig!
 
Respirationscenter Syd er en højt specialiseret afdeling med tre sengepladser - og hvor målet er fem sengepladser på Nyt OUH.
 
Vi undersøger, plejer og behandler voksne patienter, der lider af sjældne og kroniske vejrtrækningshandicaps eksempelvis ALS, muskelsvind, svære cerebrale skader, tetraplegikere mm. Endvidere undersøger, plejer og behandler vi patienter med kompliceret søvnapnø.  
 
Vi søger:  
Nye kollegaer (sygeplejersker) på 32-37 timer i blandede vagter og med weekendvagt hver 4. uge i 12 timers vagt.  
 
Vi anvender MIN TID, hvilket gør, at du i videst muligt omfang vil få indflydelse på egen arbejdstid – selvfølgelig under hensyntagen til afdelingens daglige drift.  
 
Jobbet:  
Du kommer til, i et tæt samarbejde med gode kolleger, at arbejde hele vejen rundt med både fysiske, psykiske og sociale problemstillinger hos vores patienter og pårørende. Jobbet består i såvel medvirken til diagnostisk udredning som pleje og behandling af patienterne samt undervisning af personlige hjælpere.  
 
Sygepleje til patienter med kroniske vejrtrækningshandicaps:  
Målet er at få patienten hjem med 24 timers overvågning af respiratorbehandling – altså hospitalsbehandling i eget hjem. Dette kræver oplæring af ufaglærte respiratoriske hjælpere i løbet af patientens indlæggelse på RCS af ca. 4 ugers varighed. Vi arbejder ud fra en kompetencemappe, hvor hjælperne kommer omkring hele plejen af patienten lige fra korrekt håndhygiejne til trakeostomipleje, tubeskift og sugning.  
Vi samarbejder bredt og arbejder målrettet på patient- og pårørendeinddragelse før, under og efter indlæggelse.  
Vi arbejder ud fra kontaktsygeplejerske-princippet, derfor er det også kontaktsygeplejerskerne, som varetager kvalitetsopfølgningen i eget hjem i form af hjemmebesøg minimum x 1 årligt.  
 
Sygepleje til patienter med kompliceret søvnapnø:  
Monitorering af søvnudstyr på patienten (elektroder), sørge for at elektroder fungerer i løbet af hele natten, færdiggøre søvnanalyse til stuegang, arteriepunktur før og efter søvnundersøgelse, udlevering af CPAP (continuous positive airway pressure)eller NIV (non-invasiv-ventilation) -apparat, samt undervise patient, pårørende eller hjælper i anvendelse og vedligeholdelse af apparatur.  
 
Hvem er du:  
Vi tænker, at du har et par års erfaring fra enten somatikken, psykiatrien eller hjemmeplejen, men ønsker at udvide dine i forvejen erhvervede kompetencer og erfaringer. Det kan også være, at du er nyuddannet sygeplejerske og tænker, at din fremtid er hos os. Under alle omstændigheder er du en robust person med livserfaring, menneskekundskab og et hjerte, der også banker for den mere tekniske del af sygeplejen. Du er nygerrig og imødekommende samt udstråler ro og overblik. Du ønsker at få brugt hele din person og din faglighed i et job, hvor du kommer til at opleve en spændende farverig verden, hvor du – i samarbejde med dine kollegaer - kan gøre en forskel for vores patienter og pårørende.  
 
Hvem er vi:  
Vi er en gruppe af sygeplejersker med forskellige personlige, sociale og faglige baggrunde, som alle giver en god synergi i gruppen. Vores arbejdsplads er præget af stor omsorg for hinanden og en sjov og opmuntrende tone i hverdagen. Vi tilstræber åbenhed og ligeværdighed i vores kommunikation og giver plads til vores forskellighed. Vores tilgang til vores patienter er kendetegnet ved venlighed og imødekommenhed – ligesom vores sygepleje er kendetegnet ved stor faglighed, respekt, tillid, nysgerrighed og glæde.  
 
Introduktion til jobbet:  
Det vigtigste for os er, at du får en god og grundig introduktion til dit arbejdsfelt. Derfor vil du fra starten få tildelt to kontaktsygeplejersker, som følger og bistår dig i de første tre måneder. Dine kontaktsygeplejersker vil – i samarbejde med dig – sikre, at du når hele vejen rundt om specialet bl.a ved hjælp af vores læringsprogram til nyansatte. Der vil i løbet af dit oplæringsforløb blive afholdt forventnings-, midtvejs- og slutevaluering.  
 
For nærmere information:  
Har vi fanget din interesse og ønsker du yderligere information, så er du meget velkommen til kontakte afdelingssygeplejerske Mette Riis Ladefoged 65412531  
Ligeledes er du også meget velkommen til at besøge os, vi bor i højhuset, indgang 20, 7. sal  
 
Løn og ansættelsesforhold:  
I henhold til overenskomst mellem Regionernes lønnings- og Takstnævn og Sundhedskartellet, og er omfattet af aftale om udmøntningsgaranti af nye midler til lokal løndannelse.
 
Ansøgningsfristen er tirsdag den 14. juni 2016 kl. 12.00.  
Samtaler afholdes mandag den 20. juni 2016. 
 
 
  • Fakta

  • Arbejdssted
    OUH Odense Universitetshospital, Odense
  • Kontaktperson
    Winnie Damsbo
  • Adresse
    Sdr. Boulevard 29, Indgang 20, 1. sal, 5000 Odense C
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-08-2016
  • Regionens jobnr.
    197007
  • Quick-nr.
    286144
  • Indrykningsdato
    26-05-2016
  • Ansøgningsfrist
    14-06-2016 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    OUH Odense Universitetshospital, Odense
  • Adresse
    Sdr. Boulevard 29, Indgang 20, 1. sal, 5000 Odense C
  • Kontaktperson
    Winnie Damsbo
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-08-2016
  • Regionens jobnr.
    197007
  • Quick-nr.
    286144
  • Indrykningsdato
    26-05-2016
  • Ansøgningsfrist
    14-06-2016 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.