Jobbet "Sygeplejersker til højt specialiseret respiratorbehandling i eget hjem" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Nordre Ringvej 57, 2600 Glostrup

Dit næste skridt

RHR – Søger sygeplejersker til respiratorisk overvågning og behandling i eget hjem hos både børn og voksne i hovedstadsområdet  
 
Ny op startet enhed søger månedslønnede ansatte  
 
Drømmer du om at have tid til:   
  • At gøre en stor forskel for et barn og dets familie  
  • At bruge din faglighed og sikre en helhedspleje med et højt fagligt niveau   
  • At være nærværende i din sygepleje  
  • At tilegne dig viden indenfor det respiratoriske speciale  
  • At arbejde færre dage og have mere fri  
  • At have medindflydelse på din vagtplan  
  • At have en arbejdsdag fri for afbrydelser og stress  
Hos RHR består dit arbejde i at overvåge den respiratoriske patent i eget hjem. Dine vagter er 12 timers vagter, typisk placeret i tidsrummet mellem 8-20 og 20-08.   
  • Ansættes du i en døgnordning hvor der er både 12 timers dag – og nattevagter, bliver du en del af barnets/brugerens hverdag og følger det i børnehave, skole, ungdomsuddannelse eller til dagens øvrige aktiviteter og gøremål.   
  • Har barnet/brugeren kun overvågning om natten er vagterne typisk af 12 timer. Du er med til at give barnet/brugeren en tryg start på en god nattesøvn og er til stede i løbet af natten indenfor syns- og høreafstand. Vagten sluttes typisk af med at afslutte maskebehandlingen og rengøring af det respiratoriske udstyr, samt dokumentation i vores dokumentationssystem Woodbo på brugerens Ipad der er placeret i hjemmet.   
  • Vi har også brugere med invasiv respiratorbehandling, hvor de enten hele- eller dele af døgnet er tilsluttet en respirator. Her er opgaverne ud over overvågning, f.eks at skifte tuben, at suge for sekret og ventilere med Rubens ballon.   
 
Profil  
Du er uddannet sygeplejerske, du må gerne være ny uddannet – hos os tilegner du dig de nødvendige kvalifikationer i er trygt miljø. Du skal være fleksibel, have en pædagogisk tilgang særligt i børneordningerne og du finder værdi i at arbejde alene. Arbejdet som respiratorisk hjælper egner sig blandt andet godt til at supplere sit fjernestudie.  
 
Lyder det interessant?  
Vi indkalder løbende til ansættelsessamtaler. Tiltrædelse hurtigst muligt.  
 
Har du spørgsmål så er du velkommen til at ringe 38634240 og spørge efter funktionschef Pernille Kromann Sams.  
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst 
Ansøgning sendes via link.