Region Sjælland

Region Sjælland

Munkholmsvej 374, 4060 Kirke Såby

Sygeplejersker til afsnit SL10, Afdeling for Retspsykiatri, Psykiatrisygehuset Slagelse

Regionale Afdeling for Retspsykiatri omstrukturerer 

… Derfor søger vi sygeplejersker til afsnit SL10, der vil være med til at tegne psykiatriens fremtid. Du vil blive en del af vores allerede veletablerede plejeteam med sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, der støttes af socialrådgiver, læger, AC´er og udviklingssygeplejerske. Vi vil fortsat gerne have et stærkt team og søger derfor sygeplejersker, der ønsker at være en del af et ambitiøst sengeafsnit.

Vores rammer gør det muligt at tilbyde en meningsfyldt og sammenhængende behandling, der skaber trivsel for både patient og personale. Vi har organiseret os i selvkoordinerende teams, der tager beslutninger og koordinerer egne patientforløb. Vores udgangspunkt for behandling hedder ”OS” som er en forkortelse af Opgavestyret. 
Vi arbejder med fakta og anvender et grafisk udtryk til underbygningen af behandlingstiltag. 
Vi løser de opgaver, der ligger indenfor sygehusets arbejdsområde. Vores patienttilgang, arbejdsform og ledelse er hos os baseret på grundlæggende ide om, at det vi gør skal skabe værdi for patienterne.

Vi behandler patienter med dom til anbringelse eller dom til behandling og som har behov for indlæggelse med henblik på stabilisering eller rehabilitering. 

Vi forventer, at du som sygeplejerske kan være med til at understøtte vores datastyrede tilgang til opgaveløsning, og at du har en konstruktiv tilgang til problemløsning. Du skal planlægge patientforløb i samarbejde med læger og det øvrige team. Som sygeplejerske på SL10 varetager du til tider også funktionen som ansvarshavende for vores samarbejdsafsnit SL8 og SL9. Vi forventer, at du deltager i kompetenceudviklende kurser samt vores psykofysiske træningsprogram.

I Afdeling for Retspsykiatri er der risiko for fysisk håndtering af patienter, hvilket du skal gøre dig overvejelser om, inden du søger. Sikkerhed er et spørgsmål om gensidighed. Vores topmoderne sygehus gør det muligt at skabe meget sikre og trykke rammer for både patienter og personale. 

Vi søger sygeplejersker, der tør udfordre fagligheden i samarbejde med sine kolleger og som har lyst til at bidrage til udviklingen af retspsykiatrien. I afsnittet vil du få forskellige faggrupper som din nærmeste kollega, herunder Plejere, Social- og Sundhedsassistenter, Pædagoger, Fysioterapeuter, Ergoterapeuter, Sekretær, Socialrådgiver, Psykolog og Læger, da de alle er ansat i afsnittet. Sammen skaber vi rammerne for en moderne behandling.  

Rammer for stillingen

Hvad angår planlægning arbejder vi ud fra et noget for noget princip. Det skal forsøge at tilgodese personalets individuelle behov og samtidig opretholde driften af afsnittet. Sygehuset har ALTID åbent. Anciennitet og tidligere ansættelsesforhold vil indgå i en samlet vurdering, men er ikke altafgørende. Vi er fagligt stærke, og kan derfor klæde dig på til opgaven, men vi forventer, at du er bevidst om egne grænser, og at din menneskelige ”rygsæk” er gearet til arbejdet på et lukket afsnit. 

Stillingen er ledig fra 01.03.17 eller efter aftale, vi søger sygeplejersker, 32 eller 37 timer om ugen i skiftende vagter, der arbejdes hver anden arbejdsweekend og med mulighed for vagtforskydning. 

Retspsykiatrien Region Sjælland består af lukket afsnit SL10 med 12 pladser og to yderligere lukkede afsnit med henholdsvis 14 pladser og 12 pladser. Retspsykiatrisk Opsøgende Team samt Sikringsafdelingen med tre afsnit á 10 pladser.

Da der er tale om kapacitetstilpasning, vil der være løbende blive afholdt samtaler. 

Vil du vide mere om stillingen eller lave aftale om et uforpligtende besøg i afsnit SL10 er du velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Pia Stranges, 29 16 04 38. 

Ansættelsessamtaler finder sted løbende.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er Danmarks nyeste og mest moderne sygehus, der samtidig også er det største af sin art i nyere tid herhjemme. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer inden for arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrien
 • Kontaktperson
  Pia Stranges
  pbs@regionsjaelland.dk
  29 16 04 38
 • Adresse
  Munkholmsvej 374, 4060 Kirke Såby
 • Stillingstyper
  Sygeplejerske
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-01-1970
 • Regionens jobnr.
  000498
 • Quick-nr.
  315199
 • Ansøgningsfrist
  01-01-2030


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrien
 • Adresse
  Munkholmsvej 374, 4060 Kirke Såby
 • Kontaktperson
  Pia Stranges
  pbs@regionsjaelland.dk
  29 16 04 38
 • Stillingstyper
  Sygeplejerske
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-01-1970
 • Regionens jobnr.
  000498
 • Quick-nr.
  315199
 • Ansøgningsfrist
  01-01-2030

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Sygeplejersker til afsnit SL10, Afdeling for Retspsykiatri, Psykiatrisygehuset Slagelse"

×

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.