Jobbet "Afdelingslæge - alloplastikkirurgi - ved Bispebjerg Hospitals Ortopædkirurgiske afdeling" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV

Dit næste skridt
Vi har en stilling som afdelingslæge ledig til besættelse d. 1. september 2017. Stillingen ønskes besat med en speciallæge i ortopædisk kirurgi, der har bred erfaring i såvel akut, som elektiv ortopædisk kirurgi samt alloplastikkirurgi – gerne både hofte- og knæalloplastikkirurgi.  
 
Afdelingen 
Ortopædkirurgisk afdeling M er en stor og aktiv afdeling, optageområdet omfatter 416.000 borgere og strækker sig fra Christianshavn over Indre Nørrebro, visse dele af Østerbro til Brønshøj, Frederiksberg og Vanløse. Vi opererer ofte på 9 lejer og næsten altid på 8 lejer.  
 
Der er en betydelig akut produktion i afdelingen, og der behandles og opereres mere end 7000 patienter i afdelingen hvert år. Patienternes sygdomme afspejler naturligvis befolkningen i optageområdet, dvs. der er en stor andel ældre patienter. Ortopædkirurgisk afdeling M har 86 stationære senge, fordelt på 3 akutte afsnit, et afsnit for planlagt kirurgi og en sammedagskirurgisk enhed samt 2 ambulatorier. Afdelingen har egen operationsgang. Herudover betjener afdelingen hospitalets akutmodtagelse, som har omkring 45.000 akutte skader om året.  
 
Afdelingen har flere fagområder, herunder alloplastikkirurgi, sportstraumatologi med højt specialiseret funktion, fodkirurgi, infektionskirurgi og traumatologi. Vi forventer at udføre ca.800 alloplastikoperationer årligt. 
 
Afdelingen varetager den kliniske og teoretiske undervisning af medicinstuderende ved Københavns Universitet.  
 
Vi søger en ny kollega 
 • der er speciallæge i ortopædisk kirurgi, med interesse og erfaring inden for fagområdet alloplastikkirurgi. Vi foretrækker, at du har erfaring i både hofte- og knæalloplastikkirurgi 
 • der er engageret og dygtig, med interesse i at blive en del af en speciallægegruppe, der konstant udvikler sig. 
 • der evner samarbejdet såvel mono- som tværfagligt. 
 • der er serviceminded over for såvel patienter, som samarbejdspartnere. 
 • der har interesse i at styrke og udvikle vores afdeling. 
 • der går aktivt ind i udviklingen af afdelingens uddannelsesmiljø. 
 • der har interesse i forskning og kvalitetsudvikling. 
Vi tilbyder 
 • at du bliver en del af en stor lægegruppe på omkring 30 yngre læger og 35 speciallæger 
 • en spændende og meget aktiv arbejdsplads. 
 • mulighed for at du kan sætte dit personlige præg på en afdeling under udvikling. 
 • at du bliver en del af det team, der udfører og udvikler alloplastikforløbene . 
 • at du bliver tilknyttet et sengeafsnit, hvor din primære stuegangsfunktion vil være lokaliseret, og således få et særligt ansvar for hensigtsmæssige patientforløb på det pågældende afsnit. 
Vagt 
Du bliver en del af afdelingens boligvagtshold, der omfatter ca. 20 speciallæger. Du vil  have tilstedeværelsesvagt til kl. 21.00 med efterfølgende rådighed. 
 
Ansættelsesvilkår 
Vi arbejder til stadighed med at bedre patientforløbene, patientinformationen og behandlingens kvalitet, og vi lægger vægt på, at du bliver glad for din ansættelse i afdelingen. Vi har naturligvis også forventninger til dig. Vi forventer, at du aktivt indgår i afdelingens liv og også selv tager initiativer indenfor de rammer, som vi alle fungerer under. 
Der er tale om en fuldtidsstilling, løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til overenskomsten mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Foreningen af Yngre Læger. 
 
Praktiske oplysninger 
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til ledende overlæge Benn Duus på telefon 3863 5110. 
Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden senest d. 14. maj 2017 kl. 24.00 
Ansættelsessamtale afholdes d. 17. maj 2017 kl. 13.00.