Region Syddanmark

Region Syddanmark

Finsensgade 35, 6700 Esbjerg

Ledende oversygeplejerske til Neurologisk afdeling Sydvestjysk Sygehus

Kan du se dig selv arbejde i en nyoprettet lederstilling og indgå i et tæt samarbejde med den ledende overlæge for det neurologiske område med fokus på ledelse og udvikling af de strategiske indsatsområder, så er her en spændende mulighed. 
 
Vi søger en ledende oversygeplejerske pr. 1. oktober 2017 eller efter aftale. 
 
Sydvestjysk Sygehus har høje ambitioner og ønsker at være blandt landets allerbedste. Vi er pt. 3000 medarbejdere fordelt på 3 sygehuse i regionen og har stort set alle specialer repræsenteret. Vi er en attraktiv arbejdsplads med engagerede og fagligt dygtige medarbejdere. Vi sætter faglig kvalitet, udvikling og forskning højt på dagsordenen og arbejder hele tiden for gennem dialog, anerkendelse og uddannelse af medarbejdere at sikre borgerne sammenhængende patientforløb og en god oplevelse i mødet med sygehuset.  
 
Neurologisk Afdeling 
Afdelingen har regionsfunktion i hovedpinesygdomme, neurogene smertetilstande og neurorehabilitering som foregår i Grindsted. Afdelingen varetager trombolysebehandling til apopleksipatienter i tæt samarbejde med den Fælles Akut Modtagelse.
 
Neurologisk Afdeling har et stort for – og efterbehandlingsambulatorium. Ambulatorierne er delvist subspecialiserede, i forhold til behandlingen af patienter med epilepsi, bevægeforstyrrelser, multiple sclerosis, hovedpine og neurogene smerter samt et cerebrovaskulært ambulatorium.
 
Desuden er afdelingen opdelt i et neurologisk afsnit, neurofysiologisk afsnit, neuropsykologisk afsnit samt neurorehabilitering i Grindsted med 26 sengepladser. Neurologisk Afdeling i Esbjerg har 17 sengepladser. Der er en stor plejegruppe på ca. 80 medarbejdere fordelt på Esbjerg og Grindsted matriklen. Der er 13 speciallæger 10 reservelæger, 3 psykologer og 3 neurofysiologiassistenter tilknyttet neurologisk afdeling.  
 
Profil og opgaver 
Vi søger en ledende oversygeplejerske, som sammen den ledende overlæge har lyst, evne og vilje til at arbejde med at implementere de overordnede strategier, der er gældende for Sydvestjysk Sygehus og Region Syddanmark. Samt opbygge en afdeling med høj faglig kvalitet og fokus på udvikling og et godt arbejdsmiljø for alle medarbejdergrupper. Herunder at sikre forsat udvikling af kerneopgaverne, de gode patientforløb, produktivitet og sikring af stabil drift. Du skal ligeledes medvirke til at skabe et godt uddannelsesmiljø, trivsel og udvikling for alle faggrupper, som grundlag for rekruttering og fastholdelse. Du skal vægte det gode lederskab i samarbejdet med de nære samarbejdspartnere og evne at coache ledere til god ledelse. I Akutsygehuset er der mange samarbejdsrelationer, som udspringer af de tværgående opgaver. Her vil dine evner til samarbejde, dialog, synlighed og til at skabe sammenhæng og værdi på tværs, blive vægtet højt. Samarbejdet med optagekommunerne for SVS om at skabe ”Danmarks bedste overlevering” er ligeledes en højt prioriteret opgave.Du kommer til at indgå i afdelingsledelseskredsen, ligesom der vil være regionale og nationale sammenhænge, hvor du kan komme til at repræsentere sygehuset.
 
Ansøgeren skal kunne dokumentere sygeplejeautorisation og relevant lederuddannelse, gerne på master eller kandidatniveau – samt en bred supplerende efteruddannelse. Herudover er det ønskeligt med ansøgere, der har dokumenteret flerårig ledererfaring for en større personalegruppe.  
 
Det anses for væsentligt, at den ledende oversygeplejerske kan agere i et politisk styret system og kan kommunikere på flere niveauer i organisationen. Ligeledes lægges der vægt på, at du kan formulere og følge mål og strategier, så der opnås resultater indenfor ledelsesområdet.
 
Er Sydvestjysk Sygehus noget for dig? 
Sydvestjysk Sygehus er et veldrevet akutsygehus med høj faglighed. Sygehuset er i en positiv udvikling med en fortsat ambition om at være et effektivt og imødekommende sygehus valgt af patienterne. Det er Danmarks 5. største akutsygehus med en nybygget og velfungerende FAM, som fordrer en høj grad af tværgående aktivitet og samarbejde for at opnå optimalt patientfokus og effektive patientforløb. Der er mange spændende aktiviteter i gang på sygehuset, som en ny ledende oversygeplejerske vil indgå i; der bygges ny sengebygning, som tages i brug i 2018/2019, der arbejdes med patient- og pårørende involvering, kvalitets og forbedringsarbejdet vægtes højt, herunder indgår Sydvestjysk Sygehus i den Syddanske forbedringsmodel, som omfatter en samarbejdsaftale med Virginia Mason Hospital i Seattle, USA.  
 
Løn og ansættelsesvilkår 
Efter gældende overenskomst. 
 
Hør nærmere 
Har du lyst til at høre mere om stillingen kan du kontakte sygeplejefaglig direktør Susanne Lauth på 79182002 e-mail: Susanne.Lauth@rsyd.dk eller HR chef Maria Bjørkmann på 79183595 e-mail: Maria.Bjorkmann@rsyd.dk
 
Ansøgning 
Ansøgningsfristen er d. 8. august 2017 
Samtaler forventes afholdt d. 16. og 28. august 2017 
Ansøgning og CV sendes via nedenstående link. 
 
På Sydvestjysk Sygehus tænker vi i det hele menneske. Så som vores nye ledende oversygeplejerske vil du opleve, at vi både har fokus på dig og din faglige karriere, men også på, hvad der gør det interessant for resten af din familie, at bo i Danmarks 5. største by, Esbjerg. Se mere om karrieremuligheder og tilflytterservice på www.energimetropol.dk   Se mere i filmen om Esbjerg her. 
 
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sydvestjysk Sygehus
  • Kontaktperson
    Susanne Lauth
  • Adresse
    Finsensgade 35, 6700 Esbjerg
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-10-2017
  • Regionens jobnr.
    200760
  • Quick-nr.
    320280
  • Indrykningsdato
    26-06-2017
  • Ansøgningsfrist
    08-08-2017 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sydvestjysk Sygehus
  • Adresse
    Finsensgade 35, 6700 Esbjerg
  • Kontaktperson
    Susanne Lauth
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-10-2017
  • Regionens jobnr.
    200760
  • Quick-nr.
    320280
  • Indrykningsdato
    26-06-2017
  • Ansøgningsfrist
    08-08-2017 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.