Jobbet "Lægesekretær til fællessekretariat i Fællesklinik Thisted, Regionshospital Nordjylland" er udløbet

Region Nordjylland

Fællesklinik Thisted, Sekretariat

Højtoftevej 2, 7700 Thisted

Dit næste skridt
  
Vi søger snarest en lægesekretær på 37 timer ugentlig til en fast stilling i vores fællessekretariat.
 
Som udgangspunkt vil du have funktion i akutmodtagelsen som er et døgndækket afsnit, også sekretærmæssigt. Stillingen indebærer derfor tjeneste i skiftende vagter
 
I Akutmodtagelsen vil du blive en del af et team af lægesekretærer, der dækker alle funktioner med indlæggelser og udskrivelser registrering, telefonpasning, skrivning m.m.
 
Akutmodtagelsens Sekretariat fungerer med flere forskellige arbejdsstationer med definerede opgaver. Der roteres mellem de forskellige arbejdsstationer og veksles mellem opgaverne, men der er samtidigt et tæt samarbejde og koordinering af de daglige funktioner. I vagter og weekender er der skrivning og andre opgaver for resten af Fællesklinikken efter prioritering.
 
Der er mange forskellige opgaver og funktioner i sekretariatet og der er altid nyt at tilegne sig. Man kan påregne at blive fagligt udfordret, men også at kunne tilegne sig mange kompetencer. Der er en faglig stolthed over de mange og afvekslende opgaver i Akutmodtagelsen blandt hele personalet.
 
Der er et stort samarbejde med både sygeplejersker og læger omkring den fælles planlægning af patientforløbene og der arbejdes med stort fokus på patienten og patientsikkerheden i akutmodtagelsens patientforløb.
 
Da lægesekretærerne i Fællesklinikken er ansat i et fællessekretariat, må man påregne at skulle afløse i eller udføre opgaver for andre afsnit end akutmodtagelsen. Naturligvis efter introduktion.
 
Vi ønsker en medarbejder og kollega, der:
  • Er uddannet lægesekretær
  • Er ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt efter oplæring
  • Har overblik og struktur og kan bruge dette konstruktiv i opgaveløsningen og i hverdagen til at skabe sammenhæng for kolleger, samarbejdspartnere og patienter
  • Er fleksibel og omstillingsparat og forberedt på at være konstruktiv i forhold til nye opgaver og tiltag
Erfaring indenfor området er ikke nogen betingelse – der vil ske oplæring i Akutmodtagelsens funktioner.

Kendskab til de IT-systemer, som sygehuset benytter (Clinical, Office-pakken, digital diktering, Bookplan osv.) vil være en fordel, men er ikke nogen betingelse.

Lægesekretærer i Akutmodtagelsens Sekretariat er ansat i Klinisk Sekretariat i Fællesklinikken Thisted og derved en del af et større fagligt fællesskab på tværs i de enkelte afsnit i Fællesklinikken.

Der forventes afholdt samtaler fredag den 28. juli 2017.

Nærmere oplysninger om stillingen fås hos Afsnitsleder Lisbeth Thomsen -  20558445 eller Koordinerende sekretær Liselotte Bagger Jensen 97650748.