Jobbet "Lægesekretær Reumatologsik Afdeling" er udløbet

Region Nordjylland

Gigt- og Rygmedicin: Sekretariat

Reberbansgade 15, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Lægesekretær
Reumatologisk Afdeling
Klinik Medicin
Aalborg Universitetshospital
 
Vil du gerne have en spændende og udfordrende stilling, så har vi det du søger. En 37 timers stilling er nemlig ledig til besættelse 01.10.2017 eller efter aftale.
 
Vi kan tilbyde:
At du bliver en del af en afdeling med flere spændende specialer med høj aktivitet og i konstant udvikling. ITOP-værdierne: Indflydelse, tillid, ordentlighed og professionalisme kendetegner dagligdagen. Du bliver en vigtig del af et velfungerende sekretærteam, hvor arbejdet kræver stor selvstændighed, engagement og fleksibilitet. Du vil blive oplært af dygtige og erfarne kollegaer og der er god mulighed for personlig og faglig udvikling.
 
Vi kan tilbyde:
en stilling i ambulatoriet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. vil være patientkontakt, booking, registrering af patientdata, diverse korrespondancer, skrivning af notater på ambulante/indlagte patienter samt tilsyn m.m
 
Vi er 8 sekretærer fordelt på de forskellige afsnit i afdelingen. Sekretærerne er rigtig gode til at hjælpe hinanden på tværs af de forskellige afsnit. Vi har også et meget nært og godt samarbejde med læger og sygeplejersker.
 
Vi søger en lægesekretær, der har følgende kompetencer:
  • godkendt uddannelse i henhold til overenskomsten mellem Danske Regioner og Dansk Lægesekretærforening/HK.
  • gode IT-kundskaber og kendskab til de IT-systemer, som hospitalet anvender (EPJ, Office-pakken, PAS, booking, digital diktering (Mirsk)
  • kan bidrage til et godt arbejdsmiljø med godt humør og kan se muligheder frem for begrænsninger, da vi sætter trivsel i sekretariatet meget højt
  • er fleksibel, da det ofte er nødvendigt at ændre på arbejdsgange og opgaver
  • serviceminded, da vores patienter altid skal føle sig godt serviceret
 
Om Reumatologisk Afdeling:
Reumatologisk Afdeling er en afdeling med flere specialer, som varetager undersøgelse, diagnostik og behandling af patienter med gigt, bindevævssygdomme, ryglidelser, muskelsygdomme og andre skeletsygdomme.
Til afdelingen hører et sengeafsnit, 2 dagafsnit, 1 ambulatorium, 1 Biologisk Afsnit samt et diskusambulatorium.
 
Om Klinik Medicin:
Klinik Medicin ledes af en klinikchef og 2 viceklinikchefer.
Klinikken består af 8 medicinske afdelinger beliggende henholdsvis i Hobro, Farsø, Sygehus Nord samt Medicinerhuset. 
Sekretariaterne Medicinsk Afdeling, Hobro, Nyremedicinsk Afdeling, Medicinerhuset og Reumatologisk Afdeling, Nord ledes af en ledende sekretær.
 
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Kirsten Aaen Jensen, tlf.9766 4072. Du er også velkommen til at komme på et uforpligtende besøg i afdelingen efter nærmere aftale.
 
Vi forventer at holde jobsamtale onsdag d. 23.08.2017