Jobbet "Sygeplejerske til døgninstitutionen Skelbakken, Karlslunde" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Skelbakken 9, 2690 Karlslunde

Dit næste skridt

Genopslag sygeplejerske – nåede du det ikke første gang, har du nu chancen for at søge denne stilling.

Har du lyst til at være en del af et pædagogisk team, hvor du skal bidrage med sundhedsfaglig viden – så se lige her.

Skelbakken søger en sygeplejerske 30 – 37 timer pr. uge til nyoprettet stilling – ansættelse snarest muligt.

Bo- og aflastningstilbud Skelbakken er en regional døgninstitution for fysisk og psykisk udviklingshæmmede børn og unge.
Skelbakken rummer tre selvstændige beboerhuse, med plads til 6 beboere i hvert hus og et aflastningshus med plads til otte børn og unge, samt et fælleshus med forskellige faciliteter og funktioner

Som led i kvalitetssikringen af vores sundhedsfaglige ydelser – herunder medicinhåndtering - ser vi en sygeplejerske som en væsentlig sparrings- og samarbejdspartner. Da stillingen er nyoprettet, vil du få rig mulighed for selv at være med til at definere stillingsindholdet. Vi skal implementere FMK (Fælles Medicin Kort) i 2017.

Du vil blive en del af et kvalificeret pædagogisk team, hvor vi ser flerfagligheden som en god mulighed for at skabe pædagogisk udvikling i teamet med fokus på sundhedsfaglige problemstillinger. Du skal derfor kunne dele din sundhedsfaglige viden med det pædagogiske personale samtidig med, at du er villig til at tilegne dig viden om pædagogiske metoder og problemstillinger.

Vi søger en sygeplejerske

 • Gerne med erfaring fra børneområdet
 • Der kan arbejde selvstændigt og som kan være opsøgende
 • Der kan skabe læring omkring sundhedsfaglige tiltag og daglige sundhedsydelser
 • Der har interesse for at sikre medarbejderne viden om medicin – virkning og bivirkning
 • Der kan arbejde tæt sammen med afdelingslederne omkring analyse og læring i relation til indberetning af UTH
 • Der kan være ressourceperson og sparringspartner i forhold til kontakt til læge, sygehus og andre fagpersoner

Der foreligger Regional beskrivelse af medicinhåndtering, som er tilpasset lokalt. Alle faste medarbejdere gennemgår Regions Sjællands to dages kursus i medicinhåndtering, før de deltager i håndtering af medicin.

Skelbakken har tre medarbejdere, som har gennemgået Regions Sjællands udvidede kursus i medicinhåndtering, som giver særlige kompetencer i forhold til medicineringsprocessen.

Vi forventer at du

 • Har lyst til at indgå i et spændende tværfagligt samarbejde med det pædagogisk personale
 • Er fleksibel, så arbejdet tilrettelægges og tilpasses aktuelle behov – du skal forvente vagt hver 3. weekend samt rulleplan med både morgen- og aftenvagter
 • Deltager ved personalemøder
 • Kan være ansvarlig for tværfagligt team med ansvar for medicinhåndtering
 • Kan medvirke til at sikre kvalificeret dokumentation af de sundhedsfaglige ydelser

Har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte forstander Jette Kofoed på telefon 5119 2718 eller mail jeik@regionsjaellland.dk

Der gøres opmærksom på, at alle Regions Sjællands arbejdspladser er røgfrie. Der indhentes børne- og straffeattest inden ansættelsen.

Stillingen forudsætter kørekort kategori B

Ansøgningsfrist 13.08.17

Samtaler 17.08.17

 

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 17.000 medarbejdere og et budget på 18 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.