Jobbet "Introduktionsstilling til Psykiatrien Øst i Roskilde" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Smedegade 10-16, 4000 Roskilde

Dit næste skridt

Vil du arbejde i naturskønne omgivelser tæt på vand og skov og hvor der er stort fokus på uddannelse af yngre læger.

Psykiatrien Øst tilbyder ud over teoretiske undervisnings- programmer, fast regelmæssig supervision på det akutte behandlingsarbejde. Der er løbende dialog med vejleder og uddannelsesansvarlig overlæge om opnåelse af de nødvendige kompetencer.

Du vil i Psykiatrien Øst blive knyttet til et lægeteam og få mulighed for at få et godt indblik i såvel akut psykiatrisk behandlingsarbejde som mere kontinuerligt arbejde på åbne og lukkede afsnit, samt mulighed for at stifte bekendtskab med arbejdet i distriktspsykiatrien.

Der tilbydes grundkursus i psykoterapi.

Vagtlag: 1-holdsdrift i 8-skiftet vagt.

Stillingen er af et års varighed.

ESK Stillingsnumre:

3800010-50-i-01 - 3800010-50-i-02 - 3800010-50-i-03 - 3800010-50-i-04

3800010-50-i-05 - 3800010-50-i-06 - 3800010-50-i-07 - 3800010-50-i-08

Lidt om din kommende arbejdsplads

Psykiatrien Øst i Region Sjælland har i alt tre sengeafsnit og Psykiatrisk Akut Modtagelse i Roskilde. Der findes distriktspsykiatrien i Greve-Køge og Roskilde samt  to Psykiatriske Klinikker der behandler ikke-psykotiske tilstande, Regionsfunktioner for henholdsvis Angst og Personlighedsforstyrrelser, Skizofreni, udredning af udviklingsforstyrrelser, ADHD samt rådgivning til gravide.

Vi er et Universitetssygehus – ikke langt fra København. Vi er forskningsaktive bl.a. inden for områderne: Debuterede psykoser (OPUS), ikke-psykotiske lidelser samt personligheds-forstyrrelser.  Forskningen foregår i samarbejde med Psykiatrisk Forskningsenhed.

Psykiatrien indhenter børne- og straffeattest til offentligt brug ved alle nyansættelser.

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning.