Jobbet "Radiograf til Radiologisk Afdeling, Ringsted Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted

Dit næste skridt

 

En stilling som basisradiograf ved Radiologisk Afdeling på Ringsted Sygehus er ledig til besættelse 01.12.17.

Om afdelingen: Radiologisk Afdeling Ringsted er center for Region Sjællands mamma diagnostik. Afdelingen udfører også  almen radiologiske undersøgelser, herunder CT og MR, overvejende på ambulant basis.

Afdelingen er fuldt digitaliseret. Der anvendes Carestream RIS-PACS system. Afdelingen har i alt ca. 50 ansatte. På afdelingen udføres årligt ca. 13.000 radiologiske undersøgelser og ca. 45.000 mammografiscreeninger. Afdelingen råder over en 1.5 Tesla MR scanner samt en  64-slice CT scanner  og to konventionelle knoglerum.

Afdelingen modtager radiografstuderende, lægesekretærelever og lægelige kursister.

Afdelingen er en del af Næstved, Slagelse, Ringsted Sygehus, som sammen med regionens øvrige sygehuse udgør det somatiske sygehusvæsen i Region Sjælland.

Vi søger en radiograf der

  • Har MR-erfaring eller har lyst til at arbejde med MR samt CT
  • Har et selvstændigt og højt fagligt/socialt engagement
  • Holder af at vidensdele med kollegaer og studerende
  • Er mødestabil
  • Har lyst til at arbejde i afdeling, hvor LEAN er det foretrukne styringsværktøj til opnåelse af høj faglig- og patientoplevet kvalitet

Ansøgere med relevant uddannelse og ekspertise vil blive prioriteret.

Vi tilbyder

  • Engagerede kollegaer, bestående af et lille og velfungerende team
  • Et fagligt udviklende miljø med gode sparringsmuligheder
  • Fleksibilitet
  • Selvstændighed i arbejdet

Yderligere oplysninger og stillingsbeskrivelse kan fås ved henvendelse til afdelingsradiograf Susanne Stampe, Radiologisk Afdeling, Ringsted Sygehus, 29 24 79 36, skst@regionsjaelland.dk

Send ansøgning bilagt cv og kopi af speciallægeautorisation

Ansøgningsfrist 13.10.17

Samtaler 26.10.17

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave