Jobbet "Overlæge til psykiatriledelsens stab, Psykiatrisygehuset i Slagelse" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 6, 4200 Slagelse

Dit næste skridt

Vi søger en speciallæge i psykiatri, samfundsmedicin eller anden relevant baggrund til en stilling i Psykiatriledelsens stab. Stillingen er med arbejdssted på Psykiatrisygehuset i Slagelse og overlægen vil blive en del af data- og planlægningsafdelingen med reference til data- og planlægningschefen.

I det daglige arbejde vil overlægen indgå i tæt samarbejde med Psykiatriledelsen og særligt med den lægefaglige vicedirektør. Herudover vil der være et bredt samarbejde på tværs af Psykiatriens kliniske afdelinger, enheder og stabsfunktioner.

Overlægen skal løse opgaver indenfor lægefaglig sagsbehandling, organisation og planlægning, lægelig videreuddannelse herunder tilrettelægge undervisning og supervision, klagesagsbehandling samt lægelig rekruttering.

Ved rekruttering af speciallæge i psykiatri vil overlægen ligeledes skulle varetage supervisionsopgaver.

Ønskede kvalifikationer

Faglige kvalifikationer

 • Bredt kendskab til sundhedsvæsenet
 • Kendskab til struktur og processer i den lægelige videreuddannelse
 • Kendskab til klage- og patientsikkerhedssystemerne i sundhedssektoren
 • Erfaring med strategisk udvikling og planlægning
 • Erfaring med projektledelse samt planlægnings- og analyseopgaver
 • Erfaring med struktureret anvendelse af datamateriale.
 • Rutineret bruger af relevante IT værktøjer

Personlige kvalifikationer

 • Stærk formilder
 • God til relationer og samarbejde på alle organisatoriske niveauer
 • Evner at motivere og skabe engagement omkring opgaverne
 • Udviklingsorienteret og fremsynet
 • Har beslutningskraft og organisationstalent

Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomsten for overlæger med mulighed for forhandling af individuelle tillæg i forhold til kvalifikationer og erfaring. Ved ansættelse af speciallæge i psykiatri kan deltidstjeneste ved en klinisk afdeling aftales.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved lægefaglig vicedirektør Søren Bredkjær på tlf. 5853 6060. Stillings- og funktionsbeskrivelse kan rekvireres på psykiatrien@regionsjaelland.dk.

Du kan læse om Psykiatrien på www.regionsjaelland.dk.

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning.