Jobbet "Sygeplejerske til Akutafdelingen, Slagelse Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Ingemannsvej 50, 2. etage, 4200 Slagelse

Dit næste skridt

Har du lyst til at arbejde med akutte patienter med korte patientforløb i en moderne akutafdeling under udvikling, så læs videre her!

Vi er en stor akutafdeling i to etager, med plads til i alt 49 patienter, vi modtager de akutte patienter hele døgnet og behandler dem i op til 24 timer. Akutafdelingen er beliggende i nye lyse og moderne rammer, med enestuer til patienterne.

Afdelingen byder på faglige udfordringer og et arbejde hvor dagene aldrig er ens. Patientkontakten er præget af kortere akutte patientforløb. Vi arbejder målrettet med at optimere de akutte patientforløb til gavn for patienten. Vi arbejder ud fra DAR triage, hvor den enkelt sygeplejerske selv primær triagerer den akutte patient, allerede ved ankomsten til akutafdelingen.

Vi arbejder målrettet med udvikling og uddannelse af sygeplejersker og startede i 2014 et spændende samarbejde med Boston Harvard, der målrettet udvikler vores faglighed og kompetencer som akutsygeplejersker. Det gør vi med skill- stations, simulation og et højt uddannelsesfokus. Vi har superviserende sygeplejersker, der er med til at sikre personalets faglige kompetencer, i den kliniske hverdag. 

Er du nysgerrig på om det er noget for dig, så lav en aftale med Conni eller Silja, så står vi gerne til rådighed for en uddybende snak, samt rundvisning.

Vi lægger vægt på

  • At du evner at skabe tryghed for patienten i det akutte forløb, samt evner at prioritere
  • At du har gode kommunikative -og samarbejdende evner både internt i akutafdelingen men også med vores samarbejdende afdelinger
  • At du har en positiv og anerkendende tilgang til patienter, pårørende og kolleger
  • At du er engageret og ønsker at være med til at udvikle fagligheden og akutafdelingen fremover

Vi tilbyder dig

  • En spændende afdeling med masser af faglig udfordring, hvor dagene sjældent er ens
  • En afdeling hvor der er mulighed for, at være med til at påvirke udviklingen af afdelingen
  • Mulighed for faglig udvikling og sparring
  • En blanding af erfarne og nye kolleger, kendetegnet ved et stort engagement og høj ansvarlighed

En arbejdsplads hvor der er plads til humor og et godt kollegialt samarbejde, med kerneopgaven som fælles omdrejningspunkt

Har vi vakt din interesse? Så kig med her
 
Samtaler 29.01.18

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave