Jobbet "Fysioterapeut søges til Fysio-og Ergoterapien på Hvidovre Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre

Dit næste skridt
Kunne du tænke dig at afprøve og udvikle dine kompetencer indenfor det gynækologiske og obstetriske speciale på et akuthospital?  Så er denne stilling fra 1.december 2017 lige noget for dig. 
 
Om jobbet 
Den fysioterapeutiske intervention i det gynækologiske og obstetriske område er orienteret mod kvinder i deres graviditet og efterfødselsforløb samt gynækologiske og gastrokirurgiske patienter med komplekse problemer i relation til bækkenbunden og underlivet.  
 
Størstedelen af tiden vil du arbejde selvstændigt såvel i mono- som i tværfaglige relationer. Kerneopgaverne indenfor specialet retter sig mod vurdering, behandling og genoptræning såvel af indlagte som ambulante patienter. Gennem et tæt samarbejde med patienten om den konkrete problemstilling, forsøger vi at medvirke til at fremme patientens empowerment og styrker deres egne ressourcer.  
 
Dine kompetencer 
Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og er god til at skabe en professionel relation med patienterne. Dit arbejde er præget af ansvarlighed og samvittighed, og du evner at samarbejde og skabe relationer med mange forskellige mennesker på tværs af hele organisationen. Samtidig er du initiativrig og trives i en kompleks og ofte uforudsigelig hverdag, hvor vi har travlt. 
Endelig er du ansvarlig for, til stadighed at opdatere din faglige viden samt at være  interesseret i aktivt at  indgå i udvikling og implementering af såvel evidensbasseret viden som Best Practice indenfor specialet. 
 
Vi søger en fysioterapeut, der 
  • har kendskab til og gerne erfaring med vurdering og genoptræning af patienter med obstetriske, gynækologiske problemstilling.  
  • har kendskab til undersøgelse, test og observationer af patienter med gynækologiske og obstetriske lidelser og anvender klinisk ræsonnering i den professionelle hverdag. 
  • gerne vil indgå i udredning og behandling af patienter med disse problematikker i tætte tværfaglige relationer og med patient inddragelse i højsæde.
Den pædiatriske og gynækologiske specialegruppe indgår i den samlede Fysio- og Ergoterapi med fælles afdelingsledelse. Du vil indgå i en medarbejdergruppe bestående af 11 fysio- og ergoterapeuter, hvoraf 3 fysioterapeuterne arbejder med gynækologi og obstetrik.
 
Du vil få introduktion og oplæring, som giver dig kompetencer i forhold til arbejdsopgaverne og dokumentationsarbejde i Sundhedsplatformen. Du vil efter oplæring også skulle indgå i weekendarbejde med alm fysioterapeutiske arbejdsopgaver på et akut hospital.  
 
Stillingen er på 25 timer ugentligt og ledig fra 1. december 2017 eller snarest derefter.   
 
Løn og ansættelse følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter herunder Danske Fysioterapeuter/Ergoterapeutforeningen og Regionernes Lønnings- og Takstnævn. 
 
Ønsker du at vide mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte afdelingsterapeut for det Pædiatrisk -, Gynækologisk-, og voksen Ort. Kir. amb. Ergoterapeutiske område, Helle Worch Sørensen, tlf. 3862 6263 eller 3862 3234, E-mail Helle.Soerensen.01@regionh.dk
 
Ansøgningsfrist 7. november 2017 kl 12.30. Samtaler vil finde sted d. 14. november 2017.