Jobbet "Bioanalytikerunderviser søges til Nordsjællands Hospital – Hillerød" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

Dit næste skridt
Brænder du for at undervise og formidle bioanalytikerfaget til studerende. Har du lyst til at revidere vejledninger, deltage i oplæring af nyt personale, men også indgå i rutinen? Og vil du være med, når vi sammen skal skabe det helt nye laboratorium på Nyt Hospital Nordsjælland, der skal stå klar i 2021? Så er fuldtidsstillingen som bioanalytikerunderviser måske noget for dig. Stillingen er til besættelse 1. december 2017.
 
Opgaverne 
Som bioanalytikerunderviser i Klinisk Biokemisk Afdeling på Nordsjællands Hospital vil du i et tæt samarbejde med de tre andre bioanalytikerundervisere i afdelingen få ansvar for at planlægge, koordinere og gennemføre kliniske undervisningsforløb (teori og praktik) og desuden bidrage til at skabe et godt og rart miljø for de studerende. Du vil fungere som ressourceperson for bioanalytikerstuderende i de kliniske undervisningsforløb og vejlede/eksaminere i forbindelse med studie- og eksamensprojekter. 
 
Du skal som underviser deltage i at udarbejde, ajourføre og revidere undervisningsmateriale og være med til at planlægge og gennemføre kompetenceudvikling og oplæring af afdelingens personale – både i Hillerød og i Frederikssund.
 
Du skal være god til at sætte dig ind i og forstå andre faggruppers behov, og det er vigtigt, at du kan udvise autoritet og gennemslagskraft.  
 
Stillingen er vagtfri, og tjenesten primært placeret i Hillerød.  
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst med dbio.  
 
Hvem er du? 
Du er autoriseret bioanalytiker og har praktisk erfaring og teoretisk viden på et højt niveau inden for specialet klinisk biokemi. Det er en fordel, hvis du allerede har en sundhedsfaglig diplomuddannelse eller anden CVU-godkendt videreuddannelse. Modulet ”Klinisk Vejleder” er obligatorisk, for at du kan eksaminere de studerende.
 
Du har gode samarbejdsevner samt forståelse og respekt for andres faglighed. Du besidder gode pædagogiske evner, er serviceminded, har sans for strukturering, arbejdstilrettelæggelse, trivsel og udvikling med henblik på samarbejde, faglig- og personlig udvikling. Desuden er du omhyggelig med at holde dig selv fagligt ajour, du er fuld af gå-på-mod og har et godt humør. 
 
Om Klinisk Biokemisk Afdeling 
Klinisk Biokemisk Afdeling på Nordsjællands Hospital i Hillerød er en af Region Hovedstadens største klinisk biokemiske afdelinger. Afdelingen betjener Nordsjællands Hospital i Hillerød, Frederikssund og Sundhedshuset i Helsingør samt de praktiserende læger i Nordsjælland. Samlet har vi ca. 765.000 patientkontakter og udfører ca. 9,5 mio. analyser om året i vores laboratorium, der er et af verdens mest automatiserede. 
 
Klinisk Biokemisk Afdeling har desuden ansvar for Central Enhed for Kvalitetssikring af laboratorieanalyser i praksissektoren (CEK), som er den regionale kvalitetsorganisation til faglig rådgivning og kvalitetssikring af praksissektoren på laboratorieområdet. 
 
Ansøgningsprocedure 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte bioanalytikerunderviser Hanne Kofod hanne.hambro.kofod@regionh.dk / 48 29 68 68 eller ledende bioanalytiker Evy Ottesen, evy.connie.ottesen@regionh.dk / 40 28 69 78.
 
Du kan læse mere om Klinisk Biokemisk Afdeling på www.nordsjaellandshospital.dk/klinisk-biokemi 
 
Ansøgningsfrist onsdag d. 25. oktober 2017.  
Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 43-44.  
 
Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser online via linket her på siden.