Jobbet "Fysioterapeut 37 timer ugentlig " er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, 5000 Odense C

Dit næste skridt
Ved Rehabiliteringsafdelingen på Odense Universitetshospital er en fast stilling som fysioterapeut ledigt til besættelse, fra d. 1. januar 2018. Stillingen er på 37 timer ugentligt. 
 
Om stillingen 
Vi søger en fysioterapeut, der er initiativrig, selvstændig og som har lyst og mod på at indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med læger, plejepersonale og terapeuter på ortopædkirurgisk afdeling O2 og O4. De to afdelinger er fysisk placeret ved siden af hinanden. 
Afdeling O2 behandler patienter med store og små traumer, herunder hoftenær fraktur patienter. O4 behandler primært patienter indlagt på grund af infektion, amputation, sår eller tumor i knogle eller bløddele. 
På begge afdelinger er der ofte tale om meget komplekse patienter, som kræver et tæt tværfagligt samarbejde. Terapeuterne på de to afdelinger arbejder ud fra en rammeordination, hvilket kræver en selvstændig vurdering og prioritering af opgaverne. 
Arbejdet foregår primært på hverdage i tidsrummet kl. 7.30 -18.00. Der indgår weekendarbejde ca. hver 3. uge samt arbejde på helligdage ca. 2 gange årligt. 
 
Dine opgaver bliver  
 • Selvstændigt at vurdere, prioritere, planlægge og udføre behandling ud fra postoperativ plan og forløbsbeskrivelser, samt dokumentere dette. 
 • Primært at behandle indlagte patienter, men ambulant behandling kan forekomme 
 • Genoptræne tabte funktioner efter operation, ofte i forbindelse med accelererede patientforløb 
 • Medvirke til en god og velkoordineret udskrivelse, herunder at udarbejde genoptræningsplaner 
 • Sikre et godt monofagligt og tværfagligt samarbejde 
 
Dine kompetencer 
 • Har erfaring med at arbejde på et akut hospital 
 • Har erfaring med at behandle akutte ortopædkirurgiske patienter 
 • Har interesse for og/erfaring med at behandle ortopædkirurgiske patienter med geriatriske problemstillinger 
 • Har interesse for og/eller erfaring med at behandle amputationspatienter 
 • Har kendskab til IT på brugerniveau 
 • Kan arbejde selvstændigt og fleksibelt og trives i en travl hverdag 
 • Kan samarbejde tæt både monofagligt og tværfagligt 
 
Om os 
Rehabiliteringsafdelingen er en afdeling for fysioterapeuter og ergoterapeuter, der dækker hospitalets kliniske afdelinger på to matrikler, Svendborg og Odense. Stillingen er placeret i Odense. Vi er ca. 180 ansatte og er organiseret i 5 funktionsområder med tværfaglige selvfungerende grupper samt et sekretariat, hjælpepersonale og en forsknings – og udviklingsenhed. Afdelingen modtager ergoterapeut– og fysioterapeutstuderende i klinisk praktik. 
Du vil blive en del af en gruppe bestående af 10 fysioterapeuter og to ergoterapeuter, hvor kulturen er præget af et godt og stabilt samarbejdsmiljø. Du får et selvstændigt arbejde med høj grad af indflydelse på egen arbejdssituation. Du får nogle erfarne og engagerede kolleger, som har fokus på faglig udvikling. 
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ledende terapeut Jasper Juhl Holm på tlf. 30 56 63 97, eller Fysioterapeut Gitte Poulsen (O2) tlf. 51 80 02 45. 
 
Løn- og ansættelsesforhold 
I henhold til overenskomst mellem Regionernes lønnings- og Takstnævn og Sundhedskartellet. 
Der er en prøvetid på 3 måneder, hvis du ikke allerede er ansat i Region Syddanmark. 
 
Ansættelsessamtaler foregår mandag d. 6. november.