Jobbet "Sygeplejersker søges" er udløbet

Region Midtjylland

Medicinsk Hepato-Gastroenterologisk Afdeling V

Nørrebrogade 44, 8000 Aarhus C

Dit næste skridt
Sengeafsnittet på Medicinsk Afdeling V  søger to sygeplejersker til faste stillinger.
Vi søger pr. 15. november 2017, eller efter aftale, to sygeplejersker i blandede vagter,
37 timer /uge. Weekendvagt hver 3. weekend.
 
Afdeling V er en medicinsk afdeling med speciale i hepatologi, gastroenterologi samt tarminsufficiens. En meget stor del af patienterne indlægges med sygdomme der relateres til afdelingens speciale. Patientgruppen er fortrinsvis yngre og midaldrende patienter. Afdelingen omfatter ét sengeafsnit med 24 senge. Afdelingen flytter i foråret  2018 til Aarhus Universitetshospital under fælles tag i Skejby.
 
Personalegruppen består af såvel unge som mere erfarne medarbejdere. Omgangstonen er humoristisk og behagelig, og der arbejdes med en fælles ansvarsfølelse både overfor vore patienter og i forhold til hinanden.
 
Vi ønsker en kollega, der
  • har solid klinisk erfaring med sygepleje til højt specialiserede gastroenterologiske og hepatologiske patienter samt til patienter med tarminsufficiens
  • kan arbejde særdeles selvstændigt på et rutineret niveau i alle vagter
  • kan træffe gode beslutninger og handle velovervejet i akutte situationer
  • har masser af energi og trives med skiftende arbejdspres

Vi kan tilbyde dig
  • en velfungerende afdeling med et godt arbejdsmiljø
  • faglig og personlig udvikling
  • udviklingssamtaler
  • en engageret og synlig afdelingssygeplejerske
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der må påregnes prøvetid i de første 3 måneder af ansættelsen. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation. 

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Jane Holm
på 4048 4873.
 

Ansøgning stiles til afdelingssygeplejerske Jane Holm, Medicinsk Afdeling V, Aarhus Universtitetshospital, Nørrebrogade 44, 8000 Aarhus C og sendes via nedenstående link. 
 
Ansøgningsfrist er den 23. oktober  2017.  Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.