Jobbet "Ambitiøs og erfaren forbedringskonsulent til Psykiatrisk Center København" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kildegaardsvej, 2900 Hellerup

Dit næste skridt
 
Vil du være med til at bistå et professionelt forbedringsarbejde til understøttelse af bedre behandling for psykiatriske patienter? Er du ambitiøs på patientens vegne, frisk på at tage ansvar og del i væsentlige forbedringstiltag baseret på lean tankegang? Falder coaching og sparring dig lige så let, som procesforståelse og procesdesign?  
 
Psykiatri Center København (PCK) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri (RHP), og er Danmarks største psykiatriske center og har Indre By, Østerbro, Nørrebro, Nordvest, Frederiksberg, Brønshøj og Vanløse som optageområde. 
 
Vi varetager behandlingen af borgere med psykisk sygdom, og vi skal altid have patienten i centrum. Vi tror på, at det er muligt at blive rask, selvom man på et tidspunkt i livet får en psykiatrisk diagnose.   
 
Kvalitet og forbedringsarbejdet på Psykiatrisk Center København 
 
Værktøjet til at støtte RHPs mål omkring at ”flere patienter kan behandles bedre” er bl.a. kvalitets- og forbedringsarbejdet, baseret på lean-principper og metoder.  
 
Kvalitets- og forbedringsteamet understøtter både med form og indhold i forbedringsarbejdet. Vi støtter ledere i arbejdet med målstyring og nedbrydning af definerede driftsmål for opnåelse af den ønskede effekt til gavn for patienterne og for at øge motivationen med arbejdet.  
 
Stillingen som forbedringskonsulent er afsnitsrettet, analyserende, udadvendt og afvekslende, så du skal både have lyst til selvstændig planlægning, tilrettelæggelse, udførsel og opfølgning på både forbedringsprocesser og forbedrede processer samt coaching med ledere og klinikere på afsnittene. 
 
Konkret består opgaverne i en synergi mellem form og indhold: 
 • Forberedelse af lean sparring med afsnit: data analyse, procesforståelse, kliniske vejledninger 
 • Facilitering af forbedringsarbejdet på afsnitsniveau  
 • Ledelsessparring med ledere og klinikere 
 • Projektlederskab for mindre projekter/initiativer 
 • Facilitering af lean events og andre workshops/møder 
 • Understøtte og selv udføre implementeringsopfølgning og effektmåling 
 • Forskellige administrative ad hoc opgaver  
Ansøgerens kvalifikationer 
 • Relevant kandidatgrad (sundhedsfaglig, psykolog, farmaceut eller lign.) 
 • Solid erfaring med forbedringsarbejde og lean værktøjer (min 2 år) 
 • Forudgående erfaring med lean i hospitalsregi vil være en fordel 
 • Navigerer naturligt i IT systemer og med databearbejdning i Excel 
 • Stor organisationsforståelse, Gerne kendskab til politisk ledet organisation, godt humør og robusthed, når modstand mødes 
 • Arbejder selvstændigt, målrettet, udadvendt og med stort engagement og du er samtidig god til såvel skriftlig som mundtlig formidling 
 • Serviceminded teamplayer tilgang til opgaver, ledere og kollegaer 
 • Du får stor frihed og tilsvarende ansvar for at planlægge og tilrettelægge et meget varierende arbejde i et uformelt miljø. Vi kan ikke sikre en fast ”arbejdsplads”, og du skal være indstillet på daglig transport mellem de forskellige matrikler. 
Stillingen er en fuldtidsstilling. Tiltrædelse efter aftale. 
 
Arbejdspladsen  
 
Du kommer til at indgå i et fusioneret kvalitets- og forbedringsteam bestående af ca. 8 erfarne forbedrings- og kvalitetskonsulenter, som hver bidrager med stor alsidig erfaring, høje ambitioner og godt humør.  
 
Du kan læse mere om Psykiatrisk Center København på www.psykiatri-kobenhavn.dk  
 
Spørgsmål og ansøgningsfrist 
 
Spørgsmål om stillingen rettes til kvalitets- og forbedringschef Lotte Frost Jørgensen på mail: lotte.frost.joergensen@regionh.dk eller på tlf.: 60 22 40 61  
 
Ansøgning samt CV skal være os i hænde senest fredag d. 17. november 2017 kl. 12.00. Ansøg via linket her på siden. Første samtalerunde afholdes torsdag d. 23. november.