Jobbet "Vil du være en del af vores ambitiøse sygeplejeteam, så læs endelig videre." er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV

Dit næste skridt
En af vores erfarne sygeplejersker skal på barsel, og vi søger derfor en sygeplejerske til et års barselsvikariat.  
 
Vi er et stort og velfungerende ambulatorium med 22 fastansatte sygeplejersker, en sosu-assistent, mange speciallæger og sekretærer. Ambulatoriet har åbent alle hverdage fra 7.30-15.30.  
 
Sygeplejegruppen er meget spredt alders- og erfaringsmæssigt, hvilket er en styrke for vores samarbejde. Vi har en uformel omgangstone og gensidig respekt for hinandens faglige og personlige forskelligheder. I det hele taget er vores arbejdsplads kendetegnet ved mangfoldighed, udvikling og uddannelse.   
 
Vi tilbyder dig; 
  • Grundig introduktion i de forskellige funktioner, selvstændige opgaver og undersøgelser, du som sygeplejerske kommer til at varetage i Lungeambulatoriet.  
  • En erfaren sygeplejegruppe, der er fagligt engagerede og brænder for specialet. Vi glæder os til at lære dig op i det lungemedicinske speciale eller bygge videre på den erfaring, du allerede har. 
 
Ambulatoriets opgaver er: 
  • I specialeambulatoriet varetager vi udredning og behandling af astma, KOL og Interstitielle lungesygdomme, hvor vi som sygeplejersker udfører højt specialiserede undersøgelser og samtaler. Vi har selvstændige sygeplejespor såsom sygeplejeforundersøgelser, testspor (f.eks. astmaprovokationstests), iltpatient-spor, KOL-rehabilitering, vaccination af astma- og allergipatienter mm. Derudover har vi spor, hvor vi arbejder tæt sammen med lægerne.   
  • Infiltratenheden er en del af lungeambulatoriet, som varetager diagnostik af patienter, bosiddende i en stor del af Region Hovedstaden og Bornholm, hvor der er mistanke om lungekræft. Forløbene er tilrettelagt som kræftpakkeforløb, hvor Infiltratenheden varetager ambulante samtaler og undersøgelser såsom bronkoskopier på vores egen undersøgelsesstue med tilknyttet opvågning.  
 
Du vil primært komme til at fungere som sygeplejerske i Infiltratenheden med funktioner i ambulatoriet, på vores invasive undersøgelsesstue og opvågningsstuen.  
 
Vi ønsker en sygeplejerske der; 
  • Trives med selvstændige sygeplejeopgaver, kan arbejde struktureret og målrettet, samt har gode færdigheder i teknisk sygepleje.  
  • Har gode kommunikations- og samarbejdsevner. 
  • Kan inspirere til gensidig erfaringsudveksling og faglig udvikling.  
  • Er fleksibel, har et godt overblik og kan have mange bolde i luften.  
  • Har kendskab til sundhedsplatformen.  
  • Med fordel har lungemedicinsk-, operations- eller opvågningserfaring. 
 
Vikariatet er 32-37 timer pr. uge, hvor du vil arbejde på hverdage i dagtid. Tiltrædelse 1.januar 2018 eller efter aftale. Vikariatet løber til 31.12.2018.  Ansøgningsfrist 10. november 2017. 
 
Hvis du har lyst til at høre mere kan du kontakte afdelingssygeplejerske Rikke Andreasen tlf. 
23 28 13 80 eller e-mail: rikke.andreasen.02@regionh.dk