Jobbet "Introduktionsstilling til Ortopædkirurgisk Afdeling, Slagelse Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Ingemannsvej 44, 4200 Slagelse

Dit næste skridt

Vi søger en reservelæge i mellemvagt - 3800S30-42-i-3 - for perioden 01.03.18 til 28.02.19 til Ortopædkirurgisk Afdeling på Slagelse Sygehus. 

Afdelingen har regionsfunktion indenfor håndkirurgi og et stort flow af akutte patienter, samt et større sårcenter.

Du kommer til at indgå i en vagtstruktur, hvor der er ni reservelæger der varetager døgndækket mellemvagtsfunktion. 

Der er bagvagt i tilstedeværelsesvagt.

Afdelingen lægger stor vægt på uddannelse og der vil være god mulighed for at videreudvikle/opøve kirurgiske færdigheder og andre relevante kompetencer under supervision.

Afdelingen deltager i den kliniske studenterundervisning under Syddansk Universitet.

Der skal gøres opmærksom på, at der vil blive indhentet børneattest som forudsætning for ansættelsen.

Har du behov for flere oplysninger?
Kontakt venligst specialeansvarlig overlæge Thomas Bloch, 29 25 84 63 hvis du har spørgsmål vedrørende stillingsopslaget eller afdelingen.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Bemærk at stillingen kun kan søges elektronisk

Ansøgning bedes indehold cv, med oplysning om cpr.nr. eksamensår og resultat, nuværende ansættelse evt. med referencer, tidligere ansættelse.

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.

Ansøgningsfrist 22.01.18

Samtaler uge 4

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave