Jobbet "Erfaren social- og sundhedsassistent" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Skovbakken 126, 3520 Farum

Dit næste skridt
Har du lyst til være teamleder på et botilbud for ældre blinde og svagsynede i Farum?  
 
Dine kolleger  
Et team om aftenen består af 1 teamleder, 4 social- og sundhedsassistenter og 2 social- og sundhedshjælpere. Derudover vil du have et tæt samarbejde med de andre teamledere og ansvarshavende om natten.  
 
Jobindhold  
Som teamleder har du ansvar for fagligheden og at samarbejdet i dit team fungerer. Du vil komme til at deltage aktivt i de sygeplejefaglige opgaver og have et tæt samarbejde med dine kolleger. På Solgaven vil du opleve gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du vil få en afgørende rolle i udviklingsprocesser.  
 
Aktive beboere og daggæster trods deres synshandicap  
Solgaven er et selvejende specielt bo- og dagtilbud for blinde og svagsynede ældre. Vi har 65 beboere, 1 aflastningsplads og 20 daggæster. De fleste af vores beboere og daggæster er fysisk aktive og åndsfriske og deltager bl.a. i styrketræning, gymnastik, cykling, stavgang, vandrelaug, quiz, kronik, kryds og tværs.  
 
Tværfagligt samarbejde i højsædet  
Alle teams i huset samarbejder. Det er en integreret del af vores hverdag at vi udnytter hinandens ressourcer og faglighed. Vi er specieluddannet til at hjælpe og støtte vores blinde og svagsynede beboere og daggæster med deres særlige behov.  
 
Et hus der summer af god stemning  
Den gode stemning kommer af de hjemlige omgivelser, glade beboere og daggæster, gode personalemuligheder, duften af hjemmelavet mad og selvfølgelig et personale der har det rigtigt godt med hinanden.  
 
Vores forventninger  
Vi søger en social- og sundhedsassistent med koordineringserfaring, en høj faglighed, er ansvarsbevidst og er en god teamplayer. Vi er et hus, hvor alle hjælper hinanden, derfor er det vigtigt, at du er fleksibel, omstillingsparat og hjælper dine kolleger med et smil.  
 
Vi tilbyder  
• Stillingen er på 30 timer ugentlig efter 5-2 systemet, med vagt hver onsdag og torsdag samt weekendvagt i lige uger.  
• Løn efter gældende overenskomst, + et stillingsbestemt tillæg som ansvarshavende.  
• Efter 1 års ansættelse gives løntillæg grundet særlig viden og indsigt på blindeområ-det.  
• Solgaven har driftsoverenskomst med Region Hovedstaden, Den Sociale Virksomhed.  
• Du har mulighed for at få flere vagter, når dine kolleger er fraværende pga. ferie eller andet.  
• Stillingen er ledig den 1. februar 2018 eller efter aftale  
• Ansøgningsfrist den 18. december 2017 kl. 12  
• Ansættelsessamtaler den 22. december 2017  
 
Vi ønsker kun at modtage og behandle ansøgninger via rekrutteringssystemet, så ansøgninger sendt udenfor systemet, f.eks. e-mails vil ikke komme i betragtning.  
 
Lad mig høre fra dig  
Jeg hedder Anette Illum og er vagtplanlægger på Solgaven. Passer ovenstående til dig og vil du gerne høre mere om jobbet og evt. besøge os, så ring til mig på 44 95 44 99. Se også vores hjemmeside: www.solgavenfarum.dk