Jobbet "Sygeplejersker, SOSU-assistenter, ergoterapeuter og fysioterapeuter til jobrotation i behandlingspsykiatrien" er udløbet

Region Midtjylland

HR - Udvikling, uddannelse og arbejdsmiljø

Tingvej 15, 8800 Viborg

Dit næste skridt
Tag et fagligt hop - bliv rotationsvikar i Psykiatri og Social
 

Behandlingspsykiatrien i Risskov mangler vikarer til jobrotation, da nogle af vores sygeplejersker skal på specialuddannelsen i psykiatri. Er du sygeplejerske, SOSU-assistent, ergoterapeut eller fysioterapeut, og har du lyst til at være vikar for en sygeplejerske, er det dig, vi søger. Du vil som rotationsvikar få chancen for at skabe gode nye erfaringer og kompetencer, der konstant bliver styrket.
 
Vi søger 8 rotationsvikarer til henholdsvis Psykiatrisk Modtagelse, Sengeafsnit P1, Retspsykiatrisk afsnit R3 Sengeafsnit Q1, Sengeafsnit Q2, Sengeafsnit Q3, samt to til Akutteam for Depression og Angst.

Rotationsvikariatet vil gå fra den 5. februar 2018 til og med den 30. juni 2018. Inden vikariatet starter vil der være mulighed for to uges virksomhedspraktik i uge 4 og 5, for at lære den afdeling, man bliver rotationsvikar i, bedre at kende.

For at blive rotationsvikar skal du være ledig, og have minimum 26 ugers ledighed på dagpenge eller kontakthjælp pr. 5. februar 2018.

Som rotationsvikar vil du modtage overenskomstmæssig løn. Under virksomhedspraktik vil du modtage dagpenge.

Informationsmøde
Der afholdes informationsmøde, hvor du kan høre om dine muligheder som rotationsvikar i behandlingspsykiatrien i Psykiatri og Social, samt høre, om hvordan det er at arbejde på en psykiatrisk afdeling. Til informationsmødet vil der være mulighed for at møde repræsentanter fra flere af afdelingerne i en speedrekrutteringsrunde, så medbring gerne nogle kopier af dit CV.

Mødet afholdes onsdag den 29. november kl. 9.00 - 12.00 i Gl. Festsal, indgang 67, AUH Risskov, Skovagervej 2, 8240 Risskov.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om rotationsvikariaterne eller informationsmødet kan fås ved at henvende sig til HR Konsulent Lone Aagaard Østerbøg, tlf. 23 10 43 73

Ansøgningsfrist den 18. december 2017
Der er ansøgningsfrist den 18. december 2017, men da vi løbende forsøger at matche mulige vikarer med de forskellige afdelinger, modtager vi gerne din ansøgning hurtigst muligt.