Jobbet "Forskningsassistent til forskningsprojekt om PTSD-behandling ved Forskningsenhed og Kompetencecenter for Psykoterapi" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kristineberg 3, 2100 København Ø

Dit næste skridt

Vi søger en forskningsassistent til en 2 ½ årig projektstilling til et forskningsprojekt, som har til formål at undersøge effekten af den psykoterapeutiske behandling af patienter med post-traumatisk stress reaktion (PTSD), som modtager behandling i Region Hovedstadens Psykiatri (RHP). Forskningsassistentens primære opgaver bliver at implementere forskningsprojektet på de involverede ambulante psykiatriske afdelinger, udredning og inklusion af PTSD-patienter, databehandling samt rapportering af resultater.

 

Forskningsprojektet (som løber indtil maj 2020) ønsker at styrke viden om og forbedre behandlingstilbud for personer med PTSD ved 1) at udvikle en selvhjælps PTSD-app, som kan bruges som supplement til den psykoterapeutiske behandling i RHP, og 2) at evaluere hvilke eksisterende psykoterapeutiske behandlingstilbud, som er mest effektive for personer med PTSD.

Forskningsteamet består pt. af en post.doc.-forsker og projektleder, en overlæge, en psykolog, en datamanager, en studentermedhjælper og en projektsekretær. Forskningsprojektet er organisatorisk placeret i Forskningsenhed og Kompetencecenter for Psykoterapi på Psykoterapeutisk Center Stolpegård.

 

Dine kompetencer

 • Akademisk uddannelse: Gerne psykolog, men kandidater i folkesundhedsvidenskab og sociologi kan også komme i betragtning
 • Interesse for psykoterapiforskning og projektstyring
 • Koordinering af dataindsamling og databehandling i Excel og SPSS
 • Gode samarbejdsevner samt lyst og evne til at arbejde selvstændigt

 

Dine arbejdsopgaver

 • Koordinere dataindsamling ifm. forskningsprojektet
 • Udføre udredningsinterviews med PTSD-patienter
 • Sikre implementeringen af forskningsprojektet på de psykiatriske afdelinger – herunder samarbejde med forskere, klinikere og sekretærer
 • Hjælpe med at udarbejde forskningsprotokol, videnskabelige artikler, oplæg og rapporter
 • Hjælpe med at vejlede specialestuderende

 

Praktiske oplysninger

Der er tale om en 2 ½ års projektstilling, som ophører maj 2020. Stillingen er 37 timer/ugen med opstart d. 1. februar 2018 (eller efter aftale).
30 timer/ugen er også en mulighed, såfremt det ønskes. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Hvis du har spørgsmål vedr. stillingen er du velkommen til at kontakte projektsekretær Susanne Reinhardt på e-mail
susanne.gry.reinhardt@regionh.dk og telefon 38645312 (kl. 9-13) eller post.doc.-forsker og projektleder Sofie Folke på e-mail sofie.folke@regionh.dk og telefon 38645323.

 

Vi tilbyder

 • Erfaring med psykoterapiforskning og projektstyring
 • Klinisk erfaring med udredning af PTSD-patienter
 • Mulighed for at formulere en ph.d.-ansøgning i tilknytning til forskningsprojektet
 • En spændende arbejdsplads med en uhøjtidelig atmosfære

 

Psykoterapeutisk Center Stolpegård varetager ambulant behandling af voksne med ikke-psykotiske psykiske lidelser. Centret er opdelt i 3 ambulante afsnit og Forskningsenhed og Kompetencecenter for psykoterapi. Der er et ambulatorium for angst -, tvangslidelser, PTSD og tilpasningsreaktioner, et ambulatorium for personlighedsforstyrrelser, samt et ambulatorium for psykoterapeutisk udvikling. Opgaverne består i udredning, behandling og psykosocial rehabilitering. Der arbejdes ud fra forskellige referencerammer: kognitiv adfærdsterapeutisk, skematerapeutisk, psykodynamisk, mentaliseringsbaseret.

 

Send ansøgning, CV og eksamenspapirer. Ansøgning modtages kun elektronisk via link.

Ansøgningsfrist onsdag d. 13. december 2017. Vi holder ansættelsessamtaler fredag d. 15. december 2017 og mandag d. 18. december.

 

 

Region Hovedstadens Psykiatri

Psykoterapeutisk Center Stolpegård

Stolpegårdsvej 20, 2820 Gentofte

 www.psykiatri-stolpegaard.dk;