Jobbet "Sygeplejerske til ældrepsykiatrisk afsnit G2, Psykiatrien, Vordingborg" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Færgegaardsvej 15, 4760 Vordingborg

Dit næste skridt

Er du erfaren eller nyuddannet sygeplejerske, der brænder for udvikling i et felt, hvor du kombinerer psykiatri og somatisk sygepleje. Så er G2 sikkert lige noget for dig. 

Til ældrepsykiatrisk afsnit G2 i Vordingborg søges pr. 01.02.18 eller efter aftale, en engageret og faglig dygtig sygeplejerske 32- 37 timer om ugen. Stillingen er p.t. med blandende vagter i et rul hver 2. weekend, men på sigt vil der arbejdes med rul hver 3. weekend.

Ældrepsykiatrisk afsnit G2 er i en rivende udvikling, her arbejder vi ambitiøst og udviklingsorienteret i forhold til at optimere den faglige kvalitet i vores arbejde. Vil du være med til at præge denne udvikling, så er det måske dig vi mangler?

Vi er én af to ældrepsykiatriske sengeafsnit i Afdeling for Specialfunktioner. Vi har plads til 14 patienter og vores gennemsnitlige indlæggelsestid er ca. 30 dage.

Det faglige niveau i afsnittet er afgørende for den kvalitet i behandlingen og plejen, som vi tilbyder vores patienter. Men vi vil mere end det – vi vil være et afsnit hvor kultur, udvikling og arbejdsmiljø sammen bidrager til at realisere en moderne og professionel psykiatri, som har fokus på patienten som partner.

Vi er tværfagligt sammensat af læger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, socialrådgiver, ergoterapeut og fysioterapeut.

Vores målgruppe er patienter fra 65 år og derover, med en psykiatrisk lidelse. Vores patienter er meget aktive og stiller høje krav til deres egen behandling. På G2 arbejder vi aktivt med pårørendeinddragelse.  .

Vi søger dig, hvis du er sygeplejerske

 • Med bred klinisk erfaring inden for psykiatri eller somatik. Er du nyuddannet er du også meget velkommen til, at sende os din ansøgning
 • Som er nysgerrig, kreativ og formår at anvende dette i dit arbejde
 • Der har overblik, fleksibilitet og lyst til både at samarbejde og arbejde selvstændigt
 • Med evne til at engagere og inspirere både patienter og kolleger
 • Der brænder for at deltage i, at sikre et positivt arbejdsmiljø

Vi kan tilbyde

 • Gode muligheder for videreudd, kompetenceudvikling, samt udvikling af eget ansvarsområde
 • Mulighed for fast supervision ved uddannet psykolog
 • Respektfuld og åben dialog med patienter, dennes pårørende og kollegaer imellem
 • God mentor ordning, samt ugentlig undervisning i behandlingsorienteret emner
 • Faglig sparring med dygtige kollegaer, der brænder for specialet
 • Udviklingsorienterede temadage

Yderligere oplysninger

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos afdelingssygeplejerske Molly Møller, 93 57 73 01.

Løn og ansættelsesforhold

Løn efter gældende overenskomst

Ansøgning modtages kun elektronisk, den fremsendes ved klik på knappen "Søg jobbet", herunder.

Ansøgningsfrist 12.01.18

Ansættelsessamtaler i uge 3

 

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning.