Jobbet "Sygeplejerske ortopædkirurgisk afdeling" er udløbet

Region Midtjylland

Ortopædkirurgisk sengeafsnit P5

Sundvej 30, 8700 Horsens

Dit næste skridt
Sygeplejerske til ortopædkirurgisk ambulatorium og sengeafsnit

Vi søger 1 sygeplejerske til vores Ortopædkirurgiske afdeling pr. 01.02.18 til d. 30.11.18. Stillingen er på 32 timer/ugen med alsidig funktion og sygeplejefaglige opgaver i både sengeafsnit og ambulatorium med skiftende vagter.

Du har bred klinisk erfaring, gerne indenfor det ortopædkirurgiske speciale – du ser dig selv som en god kommunikator, der evner at samarbejde såvel tværfagligt som monofagligt.  Du vil i samarbejde med det øvrige personale i afdelingen skulle varetage mange forskelligartede sygeplejefaglige opgaver.

Vi forventer, at du:
  • Er uddannet sygeplejerske
  • Kan lide at samarbejde om det gode patientforløb
  • Har stort fagligt engagement, er initiativrig, handlekraftig, nytænkende og har overblik
  • Har interesse indenfor en eller flere af følgende områder: Akutte/ elektive ortopædkirurgiske forløb, skadeambulatorie med gipsanlæggelse og sårpleje
  • Har erfaring med elektronisk patientjournal samt interesse for IT
Vi kan tilbyde:
  • En alsidig hverdag med mange forskellige selvstændige udfordringer
  • Muligheden for selvstændige sygeplejeopgaver/ funktioner og den fremtidige videreudvikling heraf
  • En afdeling i en rivende udvikling, hvor der er fokus på kvalitet og udvikling
  • Et positivt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige sygeplejersker
  • Fokus på kompetenceudvikling
Om os
Ortopædkirurgisk afdeling byder på stor tværfaglighed samt højt patientflow med mange forskelligartede opgaver. Vi lægger stor vægt på at kunne opfylde kvalitetsmålene vedr. forundersøgelses- og udredningsret. Herudover arbejder vi løbende med at optimere patientforløbene, bl.a. gennem udveksling og samarbejde mellem de forskellige afsnit.

Hospitalsenheden Horsens er et af Region Midts akuthospitaler og derfor i stadig vækst og under udvikling. Vi skal derfor fortsat udvide og udbygge for også at kunne varetage opgaverne som akuthospital i fremtiden.

Vi er en velfungerende afdeling i stadig fremdrift og udvikling, hvor arbejdsmiljøet er i højsæde og god stemning samt humor bliver vægtet højt. Du kan se flere oplysninger om afdelingen og Hospitalsenheden Horsens på www.hospitalsenheden-horsens.dk    
          
Løn- og ansættelsesvilkår
Det er en forudsætning for ansættelse, at der kan indhentes børneattest uden bemærkninger. Som sygeplejerske i ortopædkirurgisk afdeling refererer du til en af de to afdelingssygeplejersker.

Yderligere informationer kan du få ved Afdelingssygeplejerske Mette Marie Tjørnelund Hansen tlf. 78427245 eller Afdelingssygeplejerske Lisbeth Hansen 78427275.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV, hvor du beskriver din motivation for at søge denne stilling.
Stillingen skal søges elektronisk via nedenstående link.
Ansøgningsfrist er d.15.01.18. Samtaler finder sted onsdag d.24.01.18

 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale