Jobbet "Radiograf med Klinisk Vejlederfunktion til Amager og Hvidovre Hospitaler" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre

Dit næste skridt
Er du uddannet som Klinisk Vejleder, eller ønsker du at uddanne dig til Klinisk Vejleder, har vi en stilling som radiograf i blandede vagter med tilhørende Klinisk Vejlederfunktion ledig pr. 01.01.18. 
 
Du vil indgå i vores Uddannelsesteam på AHH, der består af 1 Klinisk Uddannelsesansvarlig Radiograf og 8 Kliniske Vejledere, der vejleder studerende fra alle radiografuddannelsens tre semestre. Vi lægger stor vægt på, at vejledning af studerende tager afsæt i og udfordrer den enkelte med det formål at understøtte udvikling af kritisk refleksiv tænkning. 
Du vil desuden indgå i gruppen af vagtbærende radiografer, der er knyttet til modaliteterne DR, gennemlysning, CT og UL.” 
 
Radiologisk sektion Hvidovre er normeret til 5 sekretærer, 68 radiografer, 4 Social- og sundhedsassistenter, 1 sygeplejerske og 24 læger, der arbejder tæt sammen i et travlt, men godt fagligt og socialt funderet miljø. 
God undersøgelseskvalitet, patienttilfredshed og uddannelse af studerende har høj prioritet i vores hverdag. 
Humor, åbenhed og tolerance kendetegner vores samværsform. 
Vi bytter naturligvis vagter indbyrdes, når planerne ikke går op med de private aktiviteter. 
Vi servicerer hospitalets og på specifikke områder regionens kliniske afdelinger, ambulatorier, skadestuen og psykiatrien i område syd. 
Ud over modaliteterne DR, gennemlysning, CT og UL, har vi også MR og PET-CT i afdelingen.  
 
Hvis ovenstående tiltaler dig, og du tillige har forståelse for betydningen af god service og et godt arbejdsmiljø, er det dig vi venter på. 
 
Hoveindsatsområderne for hospitalet er kvalitet, patientsikkerhed og kvalitet i behandlingen samt forsknings og universitetstilknytning. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten på området. 
 
Du er velkommen til at indhente yderligere oplysninger hos Konstitueret Ledende Overradiograf Sonja Kudsk tlf. 38 62 20 19, eller via mail sonja.elisabet.kudsk@regionh.dk 
 
Ansøgningsfrist 09.12.17