Jobbet "Aasiaat Regionssygehus søger regionslæge" er udløbet

Grønlands Sundhedsvæsen

Dit næste skridt

Træd ud af din komfortzone og tag et job på Grønland! Her er rig mulighed for nye oplevelser!

 

Vi søger en regionslæge til vores skønne Region Disko.

 

Det grønlandske Sundhedsvæsen er rettet mod sundhedsfremme og forebyggelse.

Det er af både medicinsk og kirurgisk sygdomsbehandlinger, lige meget om borgerne er bosat i en by eller bygd, forsøger Sundhedsvæsenet at have samme tilbud til alle.

Funktionerne udføres i et tæt samarbejde imellem læger, sygeplejersker, sundhedsplejersker, jordemødre, fysioterapeuter og det lokale personale, og arbejdet kræver i mange tilfælde tolkebistand.

Så du skal have mod på at samarbejde med andre faggrupper og her er også mulighed for at lære nye ting.

 

Størstedelen af lægernes arbejdstid går med almen medicin i ambulatoriet, idet der dog er operationsdag en dag i ugen. Der er veludstyret operationsstue og skadestue samt daglig adgang til laboratorium, røntgen og ultralyd. 

 

Landshospitalet i Nuuk har rejsende speciallæger indenfor anæstesien og forskellige grene af kirurgi, vil være tætte samarbejdspartnere, når de kommer til regionen.

 

Vi søger en fast regionslæge med tiltrædelse pr. 26. december 2017 eller et vikariat med 3 måneders med varighed, det sker nærmere aftale med ledende regionslæge.

 

STATSBORGERSKAB
Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

REJSE OG BOLIGFORHOLD
Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

 

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv.

 

LØN OG ANSÆTTELSE
Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her.

 

ANSØGNING
Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag bedes sendt via Sundhedsvæsenets rekrutteringssystem. (http://www.gjob.gl/Sogjob/Stillingsbeskrivelse?VID=201711470)

 

Ansøgningsfrist: 11. december 2017

 

KONTAKT
Information om stillingen og regionen kan indhentes ved henvendelse til ledende regionslæge Ove Ammitzbøll på mail OVEA@PEQQIK.GL eller pr. mobil +299 58 27 25

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Jeanette Bjørnestad på mail: JELB@PEQQIK.GL   

 

Det grønlandske Sundhedsvæsen er pr. 1. juli 2017 en røgfri arbejdsplads. Dvs. der generelt bliver indført rygeforbud for alle ansatte i arbejdstiden, og omfatter alle indendørs og udendørs lokaliteter.