Jobbet "Cytobioanalytiker til Klinisk Patologi, Vejle Sygehus, SLB." er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Beriderbakken 4, 7100 Vejle

Dit næste skridt
I Klinisk Patologi, Vejle Sygehus, SLB søger vi en ny kollega i vores cytologiafdeling til en fast stilling på 37t/uge.  
Vi er ni cytobioanalytikere med QUATE-eksamen og vi diagnosticerer årligt over 50.000 cervixcytologiske prøver. Vi anvender væskebaseret cytologi, ThinPrep og Imaging Systemet og har et tæt samarbejde med afdelingens molekylærpatologiske laboratorium omkring HPV analyser på cervixcytologisk materiale.  
Udover cervixcytologiske undersøgelser har vi andre cytologiske undersøgelser og vi deltager blandt andet i ca. 20 on-site EBUS/EUS-assistancer ugentligt.  
Vi har en fleksibel og dynamisk arbejdsplads med en travl hverdag, men har også plads til humor og kollegial omsorg. Kvaliteten af vores arbejde vægtes højt - vi har et stærkt fagligt miljø og deltager gerne i forsknings- og udviklingsprojekter indenfor cytologi.  
Dine primære opgaver vil være at indgå i det daglige diagnostiske arbejde samt deltage i præparationen af cytologisk prøvemateriale i laboratoriet.  
 
Om dig  
Du har autorisation som bioanalytiker. Det vil være en fordel, hvis du har bestået QUATE eksamen. Hvis du ikke har QUATE eksamen, vil vi i afdelingen tilbyde dig et oplæringsprogram i screening af cytologi, som afsluttes med QUATE eksamen.  
Du brænder for faget cytologi og er fokuseret på høj kvalitet i dit daglige arbejde.  
Du arbejder engageret og selvstændigt og er en god kollega.  
Du holder af samarbejde på tværs af faggrupper og trives med en hverdag med mange bolde i luften.  
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv samt anden relevant dokumentation. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst for bioanalytikere indgået mellem DBIO og Danske Regioner.  
Ønsker du yderligere oplysninger eller kunne du tænke dig at besøge afdelingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsbioanalytiker MPH Dorthe Ejersbo på mobil 79 40 65 78 eller dorthe.ejersbo@rsyd.dk  
 
Ansøgningsfrist er fredag den 15/12 2017, kl.12.00 Samtaler forventes afholdt i uge 51 2017.