Jobbet "Sygeplejerske til begivenhedsbestemt ansættelse søges til Neurologisk Afdeling Sydvestjysk Sygehus, Esbjerg" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Finsensgade 35, 6700 Esbjerg

Dit næste skridt
Vi søger en sygeplejerske, som har lyst til at være en fantastisk kollega, og som vil være med til at gøre en forskel for vores patienter og deres forløb.  
 
Vi kan tilbyde
En begivenhedsbestemtansættelse i perioden 01.02.18 – 30.09.19. Stillingen er på 32 timer i blandede vagter, og det vil fortrinsvis være dag- og aftenvagt med weekendarbejde hver anden weekend det første år. 
 
Neurologisk afdeling har 17 sengepladser, som er delt i to teams. Man arbejder på tværs af begge teams. Vi modtager patienter med apopleksi, patienter der har fået trombolyse, samt diverse neurologiske lidelser så som tumorer i hjernen, epilepsi, sclerose, parkinson samt hovedpinepatienter, hvor vi dertil har regionsfunktionen.   
Til afdelingen hører et sygeplejeambulatorium, som dækker sclerose, hovedpine, epilepsi, apopleksi og tumor cerebri patienter og et neurofysiologisk ambulatorium.   
 
Hvem er vi?   
En afdeling med et rigtig godt sammenhold, og hvor vi prioriterer socialt samvær højt på tværs af faggrupper. En personalegruppe fuld af engagement, et godt drive og en afdeling, som er i en rivende udvikling med flere store projekter, der igangsættes inden for det næste halve år. 
 
Vi brænder for arbejdet med apopleksipatienter og neurologiske patienter. Vi kan lide og sætter en stor ære i det tværfaglige samarbejde med fysio- og ergoterapeuter, talepædagog, læger, diætister, neuropsykologer og ikke mindst neurorehabiliteringen i Grindsted, for netop at skabe de bedste forløb for vores patienter.   
Vi har supervision hver anden uge og et introduktions- og oplæringsprogram til nyansatte.  
 
Vi tilbyder kompetenceudviklingsforløb på tværs af specialerne. Lige nu har vi fokus på et forløb for de erfarne sygeplejersker.   
 
Vi søger en kollega:   
Der har humor, og som vil elske at gøre en positiv forskel i hverdagen for vores patienter og pårørende. Når andre omtaler dig vil de fortælle, at du er god til at se muligheder frem for begrænsninger. Det gør bestemt heller ikke noget, du er sygeplejerske helt ind i hjertet og brænder for dit job.   
 
Du skal være god til at samarbejde og trække på de tværfaglige kompetencer også i en travl hverdag. Vi er også en afdeling, hvor der er brug for, at du kan handle og holde hovedet koldt i akutte situationer samt have flere bolde i luften. Vi søger en kollega, som vil være med til at udvikle den neurologiske sygepleje, og som ikke er bange for at stille spørgsmål til praksis, når det for eksempel handler om at skabe forbedringer og udvikling.   
 
Hør mere:   
Har du lyst til at høre mere om afdelingen, er du meget velkommen til at kontakte: Afdelingssygeplejerske Anette Pedersen på tlf.nr: 79182295 eller på e-mail: Anette.Kruchov.Pedersen@rsyd.dk  
 
Du kan også læse mere om afdelingen her.  
 
Ansøgning
Ansøgningsfristen er 3. januar og ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 2. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst.   
 
Vi glæder os til at høre fra dig.