Jobbet "Speciallæge i psykiatri til intensivt sengeafsnit på Psykiatrisk Center Ballerup" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Maglevænget 2, 2750 Ballerup

Dit næste skridt
Speciallæge i psykiatri til intensivt sengeafsnit på Psykiatrisk Center Ballerup 
 
Psykiatrisk Center Ballerup er ledende på landsplan, når det gælder akut psykiatri uden bæltefikseringer: vi har reduceret bælterne med 90 %. Innovation, høj faglighed og stærk ledelse er nøgleordene for at drive intensiv psykiatri uden fikseringer. Derfor er det også det, vi søger i en ny overlæge. Derimod er det ikke en forudsætning, at du har masser af erfaring eller lederuddannelse: du træder ind i et stærkt team af speciallæger og ledere. 
 
Afsnittet er normeret til 16 patienter med intensivt behandlingskrævende tilstande og har ca. 25 medarbejdere, alle med specialuddannelse i kognitive teknikker og deeskalering.  
Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 155 sengepladser. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.  
 
Lægerne samles ofte, bla. til daglige rent faglige konferencer, undervisning 3 x ugentlig, speciallægemøder og fælles temadage. Du vælger selv, om du vil deltage i bagvagtsfunktion eller forskudt tjeneste (Speciallæge i front). 
 
Der vil være mulighed for at forske, tage lederuddannelse eller kognitiv uddannelse under ansættelsen. Vi vil gøre vores bedste for, at du har muligheder for et job med udvikling og plads til dine særlige interesser. 
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til klinikchef Louise Behrend Rasmussen, telefon 38645171 eller 24948287, mail: louise.rasmussen.11@regionh.dk 
 
Ansøgningsfrist mandag den 18. december 2017 kl. 12.00 
 
Læs mere om Psykiatrisk Center Ballerup:  http://www.psykiatri-regionh.dk/pc-ballerup-job