Jobbet "Social- og sundhedsassistenter til kardiologisk afsnit 200, Nykøbing F. Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F

Dit næste skridt

 

Er du en dygtig social- sundhedsassistent, og kunne du tænke dig at arbejde i en nybygget, moderne afdeling, så søger vi social- og sundhedsassistenter til faste stillinger. Stillingerne er som udgangspunkt fuldtidsstillinger med blandede vagter samt weekendvagt hver anden weekend.

Kardiologisk afsnit 200 er praktiksted for social- og sundhedsassistentelever og sygeplejestuderende på alle niveauer, og du skal have lyst til og gerne erfaring med at tage del i undervisningen af vores elever.

Om kardiologisk sengeafsnit 200

Nykøbing F. Sygehus er i rivende udvikling, og vi har derfor brug for dygtige medarbejdere, der vil være med til at gøre en forskel. I maj 2018 er vi så heldige, at vi flytter i en nybygget bygning med plads til 31 kardiologiske patienter.

Aktuelt har vi plads til 23 patienter med 23 overvågningspladser, og vi modtager både elektive og akutte patienter. Personalegruppen på afd. 200, som du kan glæde dig til at blive en del af, er sammensat af sygeplejersker med stor kardiologisk erfaring og andre med kortere anciennitet, samt en gruppe erfarne social-og sundhedsassistenter med udvidet kompetenceområde, der arbejder tæt sammen med sygeplejerskerne. Derudover har vi et stærkt team af kardiologiske læger, som hjælper os med at tilbyde patienterne den bedste mulige behandling/pleje.

Vi har et stort patientflow, så du skal trives med, at tingene til tider kan gå stærkt. Fælles for personalegruppen er såvel et stort fagligt som socialt engagement og en interesse i at udføre kardiologisk pleje med patienten i fokus. Vi vil gøre det bedst mulige for vores patienter, så de føler sig set, hørt og inddraget i behandlingen. Vi er en personalegruppe, som hjælper hinanden, og vi vægter et godt arbejdsmiljø og en god omgangstone højt.

Hvis du vil vide mere om stillingerne eller har lyst til at komme på et uforpligtende besøg på afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Lis Brix Rasmussen, 56 51 52 00 / 56 51, libr@regionsjaelland.dk.

Der er tale om to stillinger, som ønskes besat henholdsvis 01.01.18 og 01.02.18. Du må gerne angive i din ansøgning, hvilken stilling du søger, eller om du søger begge stillinger.

Tiltrædelse 01.01.18 / 01.02.18

Ansøgningsfrist 20.12.17

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.