Jobbet "Bioanalytiker til én fast stilling samt 1-års vikariat søge til Enhed for Genomisk Medicin, Rigshospitalet" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt
Ved Genomisk Medicin på Rigshospitalet opslås én fast stilling og et 1-årigt vikariat (37 timer pr. uge).  
 
Stillingerne vedrører molekylær cancer diagnostik og arbejdet kan omfatte basale molekylærbiologiske teknikker såsom DNA og RNA oprensning fra hhv. blod og væv, cDNA syntese og PCR amplifikation, Sanger sekventering, multiplex ligation-dependent probe amplification (MLPA). Der må desuden påregnes en del arbejde med prøvemodtagelse og registrering af prøver. Erfaring med et eller flere af disse områder vil derfor være en fordel men ikke et krav.  
 
Vi består af ca. 35 personer fordelt på flere faggrupper og kan tilbyde et spændende og kreativt miljø med gode muligheder for udvikling og en god kollegial atmosfære. 
 
Enheden er DANAK akkrediteret efter ISO15189 hvorfor arbejdet er underlagt standardens retningslinjer.  
 
Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer pr. uge, hverdage mellem kl. 8-15.30 med mulighed for ønsker om fleksible arbejdstider i tidsrummet kl. 6-18. På sigt kan der ved behov være enkelte dage med mødetid enten fra kl. 6 eller til kl. 18. 
 
Løn -og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område indgået mellem Regionernes lønnings- og takstnævn og Sundhedskartellet
 
Yderligere oplysninger kan fås hos Ledende bioanalytiker Martin Skygge (tlf: 3545 0672). 
 
Ansøgningsfristen er fredag den 15. december 2017 kl. 12.00.
 
Ansøgning, CV og kopi af eksamensbeviser mv. sendes via nedenstående link