Jobbet "Visiterende- og koordinerende jordemoder søges" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre

Dit næste skridt
Har du lyst til at arbejde med optimering af at bringe familier bedst muligt gennem graviditet? 
 
Fødevisitationen og jordemoderkonsultationerne søger en jordemoder til, at indgå i et nyt og forstærket team omkring visitation af gravide og koordinering på konsultationsområdet. Området ønsker en team-mindet medarbejder, der bredt vil være med til at styrke sammenhæng i patientforløbet ved at binde visitation og det normale- og patologiske graviditetsforløb sammen. 
 
Jobbet: 
 
Du vil skulle indgå i fødevisitationen, som varetager den klinisk visitering af ca. 8000 gravide om året samt står for planlægning og koordinering omkring graviditeten.  Du vil skulle tilrettelægge individuelle forløb for gravide i samarbejde med primærsektoren, interne- og regionale samarbejdspartnere samt stå for tværfaglig visitationskonference omkring sårbare gravide.  
 
En grundig og korrekt visitation samt dokumentation er grundlaget for, at arbejdsgange flyder for alle faggrupper og kalder på en jordemoder med indgående klinisk indblik og forståelse, samt kendskab til administrativ patientforløb og organisationsopbygning. 
 
Du vil ligeledes skulle supplere vores konsultationskoordinator i jordemodercentrene. Som koordinator skal du håndtere mange forskellige arbejdsopgaver, fx daglig koordinering i forhold til bemanding, supervisering af kolleger, afholdelse af morgenmøder og introduktion af nye kollegaer. Funktionen vil også indeholde udarbejdelse og vedligeholdelse af materiale til manualer, fødselsforberedelse og introduktion.  Endvidere vil der være administrative og driftsmæssige opgaver knyttet til drift af jordemodercentrene, patientrelateret arbejde og telefonpasning. Du vil skulle afløse i specialkonsultationerne og undervise i fødselsforberedelse ved behov.  
 
Telefonen og PC’en vil være dit primære arbejdsredskab. Godt kendskab til Sundhedsplatformen og interessen herfor samt administrativ forståelse vil absolut være en fordel. I konsultationerne vil du skulle være i et tæt samarbejde med jordemødrene og andre afsnit. 
 
Arbejdstiden vil være 37 timer om ugen, med opstart hurtigst muligt efter aftale. Planlægning af ferie vil skulle foregå sammen med resten af teamet.  
 
Kvalifikationer:
 • Bred klinisk erfaring fra konsultationsområdet svarende til ca. 5+ år  
 • Forståelse for patientens forløb i graviditet, fødsel og barsel 
 • Indgående kendskab til Sundhedsstyrelsen anbefalinger for svangeromsorgen  
 • God til, at skabe et overblik over patientens journal og situation og sammenholde det med afdelingens visiterings- og henvisningsprocedurer og muligheder  
 • Gerne erfaring fra klinisk visitation 
 • God til at arbejde selvstændigt 
 • Har du erfaring fra undervisningsopgaver og projektledelse er det en fordel.  
 
Som person:
 • Har du pædagogiske og kommunikative evner 
 • Går du foran og er rollemodel 
 • Er du god til at skabe et overblik over patienters situation igangsætte de tiltag, der påkræves  
 • Teamorienteret, men kan også arbejde selvstændigt 
 • Arbejder struktureret 
 • Dynamisk og trives i en til tider hektisk hverdag, hvor opgaven er at hjælpe andre mennesker  
 • Har administrativt flair og gerne SP-erfaring 
Vi ser frem til at høre fra dig! 
 
Ansøgningsfrist er den 13. december 2017 kl. 12.00. 
 
Vi forventer, at afholde samtaler tirsdag den 19. december 2017. 
 
Du er velkommen til, at kontakte vicechefjordmoder Sisse Kammann med spørgsmål omkring stillingen på 3862 2614.