Jobbet "Genopslag grundet få ansøgere: Ved Kirurgisk Afdeling A, Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus, er en stilling som afdelingslæge ledig til besættelse ved kolorektal sektionen, G2-sektionen, pr. 1. april 2018 eller efter aftale." er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 20, Penthouse, 5000 Odense C

Dit næste skridt
Stillingen ønskes besat af en speciallæge i kirurgi eller kirurgisk gastroenterologi med interesse inden for nedre kirurgisk gastroenterologi samt endoskopi.  
 
Læger, ansat ved G2-sektionen, har funktion på tre matrikler - Odense, Svendborg og Nyborg - og arbejder primært i dagtiden med nedre kirurgisk gastroenterologi. Afdeling A har vagtberedskab i henholdsvis Odense og Svendborg, og afdelingslægen vil få vagt på matriklen i Svendborg. Ved dagarbejde har afdelingslægen funktion ved G2-sektionen. 
 
Afdeling A deltager i studenterundervisningen ved Syddansk Universitet og modtager hvert semester medicinstuderende, som deltager i både dagtjeneste og vagtarbejde. Til afdelingen er knyttet et undervisningslektorat, et klinisk forskningslektorat og 3 professorater ved Syddansk Universitet samt et ved Kræftens Bekæmpelse. Forskningsaktiviteten i afdelingen er i stærk vækst, og der er gode muligheder for at blive involveret i klinisk forskning.  
 
Vi forventer: 
 
  • At ansøger er speciallæge i kirurgi eller kirurgisk gastroenterologi.
  • At ansøger har gode tværfaglige samarbejdsevner.
  • At ansøger har interesse for forskning i og udvikling af det kolorektal-kirurgiske fagområde.
  • At den, der ansættes i stillingen, deltager i den daglige undervisning af studerende, yngre læger og andre personalegrupper.
  • At den, der ansættes i stillingen aktivt og målrettet arbejder for at kvalificere sig som certificeret kolorektalkirurg.

     
Løn- og ansættelsesforhold: 
 
I henhold til gældende overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Foreningen af Yngre Læger. Stillingen er omfattet af "Aftale om udmøntningsgaranti af nye midler til lokal løndannelse".  
Yderligere oplysninger: 
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Claus Christian Vinther, mail: claus.vinther@rsyd.dk - telefon +45 2815 1548 eller sektionsansvarlig overlæge Per Vadgaard Andersen telefon +45 2159 2129 eller e-mail per.vadgaard.andersen@rsyd.dk 
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre Læger. Stillingen er omfattet af Ny Løn.  
 
Der vil ved fastansættelse blive indhentet børneattest og reference efter aftale.  
 
Ansættelsesfrist: 
 
Ansøgningsfrist tirsdag d. 09. januar 2018 kl.12.00 med forventede ansættelsessamtaler torsdag d. 18. januar 2018.  
Vi foretrækker, at du søger stillingen via Region Syddanmarks jobportal.  
 
Ansøger bedes i ansøgningen forholde sig til de syv kompetenceområder: Medicinsk ekspertise, kommunikation, samarbejde, ledelse/administration, sundhedsfremme, akademiker, professionel og i videst muligt omfang dokumentere kvalifikationerne inden for disse kompetencer.   
 
OUH´s internetside -Kirurgisk Afdeling A, Facebook og LinkedIn kan du læse mere om afdelingen.