Jobbet "Introduktionsstilling, Urologi" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev

Dit næste skridt
Ved Herlev og Gentofte Hospital, Urologisk Afdeling H er 1 introduktionsstilling (1516140-35-i-02) ledige til besættelse 1. februar 2017 eller efter aftale. Stillingen er 1-årig.  
 
Afdelingen er den største urologiske afdeling i landet, hvorfor der er mulighed for at få et bredt kendskab til både basal urologi og højtspecialiserede funktioner. Hør "Hjerne Madsens" radioudsendelse i DR om Urologi: Hør udsendelse her
Se film om Urologisk Afdeling præsenteret på EAU i London: Se film her
 
Introlægen indgår i forvagtslaget, som omfatter 16 læger. Der er to skiftet tilstedeværelsesvagt hele ugen. Bagvagten er også i tilstedeværelsesvagt.
 
Dagarbejdet vil foregå dels på Herlev matriklen, dels på Gentofte matriklen. På Herlev matriklen varetages al akut urologi og diagnostik/behandling af urologiske cancer patienter. På Gentofte matriklen varetages overvejende diagnostik og behandling af benigne urologiske lidelser inklusiv al stenkirurgi. Til afdelingen er endvidere tilknyttet en forskningsenhed.
 
Uddannelsesprogrammet er udarbejdet i henhold til målbeskrivelsen og kan rekvireres på tlf. 3868 2234/e-mail: maja.winther.bengtsson.01@regionh.dk   
Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre Læger.   
Afdelingen deltager i studenterundervisning ved Københavns Universitet.   
 
Ansøgningsfrist mandag d. 18. december 2017 kl. 12.00.   
 
Et af målene i Region Hovedstadens personalepolitik er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap eller religion. Det sikres blandt andet gennem ansættelses- og uddannelsespolitikken.   
På Herlev Hospital er det ikke tilladt for medarbejderne at ryge på hospitalets areal.