Jobbet "Klinisk underviser i Fysioterapi" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

Dit næste skridt
”Fysioterapeut til klinisk undervisning på Nordsjællands hospital- Hillerød” 
 
Vi søger en ambitiøs og dedikeret fysioterapeut til klinisk undervisning i fysioterapi. Du har bred klinisk erfaring, pædagogisk flair, og du motiveres af at skabe det bedste lærings- og udviklingsmiljø for de studerende. Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer og et stort ansvar. Stillingen er på 35 timer til besættelse pr. 1. februar 2017 med virke på Nordsjællands hospital- Hillerød. 
Hvem er vi? 
Fysio- og ergoterapeuterne på Nordsjællands hospital er forankret på de neurologiske, ortopædkirurgiske og de medicinske specialer. I alt er der ca. 80 fysioterapeuter ansat, herunder en projekt- og udviklingsterapeut. Vi har samarbejde med hospitalets forskningsenhed, og vi prioriterer udvikling og forskning højt. Vi har et fælles mål om, at den faglige standard kontinuerligt udfordres og udvikles, og det er forventningen, at alle naturligt tager aktivt del heri.   
I 2022 forventer vi at slå dørene op til Nyt Hospital Nordsjælland. Det nye hospital er designet til en fremtid med uendelige teknologiske muligheder og til patienter med radikalt anderledes forventninger til sundhedsvæsenet.  Fremtiden kalder på nytænkning, og som klinisk underviser vil du løbende skulle bidrage til udviklingen af de kliniske forløb, så de kommende fysioterapeuter bliver klædt på til fremtidens sundhedsvæsen.  
Om stillingen 
Som klinisk underviser er du ansvarlig for de studerendes forløb jf. vores kontrakt med UCC Nordsjælland, hvor vi både modtager studerende i kortere og længere forløb. Gode lærerige kliniske forløb forudsætter at den kliniske underviser selvstændigt kan planlægge, skabe struktur samt etablere gode samarbejdsrelationer såvel internt i teamet som på tværs i organisationen. Det er vigtigt, at du kan se dig selv som klinisk underviser for studerende, der skal have klinisk erfaring inden for forskellige specialer, herunder neurologi, ortopædkirurgi og det medicinske område. Det forudsætter, at du har solid og bred klinisk erfaring uden det dog forventes, at du er ekspert på alle specialer. I perioder, hvor der ikke er studerende, varetager du klinisk arbejde. Du vil få god introduktion til de forskellige afdelinger og specialer.  
Du bliver en del af et engageret team med 3 andre kliniske undervisere i fysioterapi, som du vil få et tæt samarbejde med i det daglige. Teamet er kendetegnet ved et højt fagligt niveau såvel klinisk som teoretisk, hvor man støtter hinanden i det daglige, og hvor der er plads til humor og uformel omgangstone.  Du refererer til den ledende terapeut.  
Vi forventer, at: 
Du er uddannet fysioterapeut  
Du har relevant efteruddannelse, eksempelvis det kliniske vejledermodul eller er indstillet på at gennemføre det  
Du er fagligt velfunderet, har styr på den faglige terminologi og er ambitiøs på dit fags vegne 
Dit refleksionsniveau er højt, og du er skarp på, hvordan du bedst muligt kan understøtte den studerendes læring og faglige udvikling 
Du har pædagogisk indsigt og gode kommunikative færdigheder både mundtligt og skriftligt 
Du er vant til at arbejde selvstændigt og kan tilrettelægge dine arbejdsopgaver både på kort og lang sigt  
Du er handlekraftig, omstillingsparat og i besiddelse af et godt overblik i en travl hverdag 
Vi kan tilbyde dig: 
Et udfordrende og ansvarsfuldt job i en organisation under forandring 
Mulighed for at udvikle både dine faglige og pædagogiske kompetencer 
Et arbejde, hvor tværfagligt samarbejde, faglig udvikling, kvalitetssikring og forskning prioriteres højt 
En arbejdsplads med dygtige og engagerede kolleger og et tæt og godt samarbejde med skolen 
En arbejdsplads med positive forventninger til dig 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Fysioterapeuter/Ergoterapeutforeningen og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.  
Ansøgningsprocedure: 
Ansøgningsfristen er d. 18. 12. 2017 kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt d. 20.12. 2017.  
Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.

 
Mere information 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende terapeut Lisbet Ærø Lind ( lisbet.lind@regionh.dk , tlf.: 29 21 66 02)  
Vi glæder os til at modtage din ansøgning.