Jobbet "Radiograf med MR-erfaring til Amager og Hvidovre Hospitaler" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre

Dit næste skridt
Er du Radiograf med MR-erfaring, har vi en stilling ledig pr. 15.01.18. 
 
Du vil indgå i vores MR-team, der er en del af radiologisk sektion. MR-teamet består af 1 Overradiograf, 12 Radiografer og 5 Radiologer 
 
Vi MR-skanner både patienter fra Amager Hvidovre hospital, andre regions hospitaler og patienter henvist fra privatpraksis. 
 
Radiologisk sektion Hvidovre er normeret til 5 sekretærer, 68 radiografer, 4 Social- og sundhedsassistenter, 1 sygeplejerske og 24 læger, der arbejder tæt sammen i et travlt, men godt fagligt og socialt funderet miljø. 
God undersøgelseskvalitet, patienttilfredshed og uddannelse af studerende har høj prioritet i vores hverdag. 
Humor, åbenhed og tolerance kendetegner vores samværsform. 
Vi servicerer hospitalets og på specifikke områder regionens kliniske afdelinger, ambulatorier, skadestuen og psykiatrien i område syd. 
Ud over MR, har vi DR, gennemlysning, CT, PET-CT og UL i sektionen.  
 
MR-teamet råder over fire Siemens MR-skannere: 2stk. 3-tesla og 2 stk 1,5 tesla. Vi har et nært samarbejde med MR-forskning sektionen og radiografgruppen udfører løbende projekt-skanninger for forskerne. 
 
Vores undersøgelser fordeler sig på en ret stor andel børneskanninger og skanninger i generel anæstesi, samt cerebrum, abdominale, hjerter og ekstremitets-skanninger. Vi er også i gang med Elastografier, flowmålinger og FMRI. 
 
Hvis ovenstående tiltaler dig, og du tillige har forståelse for betydningen af god service og et godt arbejdsmiljø, er det dig vi venter på. 
 
Hovedindsatsområderne for hospitalet er kvalitet, patientsikkerhed og kvalitet i behandlingen samt forsknings og universitetstilknytning. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten på området. 
 
Du er velkommen til at indhente yderligere oplysninger hos Konstitueret Ledende Overradiograf Sonja Kudsk tlf. 38 62 20 19, eller via mail sonja.elisabet.kudsk@regionh.dk 
 
Ansøgningsfrist 14.12.17