Jobbet "Basissygeplejerske, O2" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, 5000 Odense C

Dit næste skridt
Sygeplejerske 37 timer ugentligt i fast stilling per 1. februar 2018.
 
Har du lyst til at arbejde med den ældre patientgruppe, og mener du, at du kan tilføre O2 en energisk og videbegærlig kollega – så skal du søge denne stilling. 
 
Lidt om afdelingen:
Afsnit O2 er et ortopædkirurgisk afsnit, som modtager traumepatienter, herunder multitraumepatienter, håndpatienter og patienter med hoftefrakturer.
Vi er en travl afdeling, og vi kan godt lide at have mange bolde i luften på en gang. Vi har et stort flow og i forhold til vores hoftefraktur patienter, har vi arbejdet med LEAN- principper, hvilket betyder, at vi i større grad har fået koordineret vores samarbejde med patienter, pårørende og de kommunale samarbejdspartnere. Vi inddrager i høj grad de pårørende, som en væsentlig samarbejdspartner, for at skabe ”Den gode udskrivelse”.  
Vi arbejder med en forløbskoordinatorfunktion, der er med til at skabe et indlæggelsesforløb, hvor koordinationen mellem patient, pårørende, primær sektor og O2, foregår i et tæt samarbejde til glæde for alle parter og ikke mindst patienten.  
Der arbejdes dagligt med kompleks sygepleje og vi har brug for en kollega, som er fleksibel, kreativ og god til at holde overblik også i pressede situationer. 
 
Vores forventninger til dig:
Du skal i udstrakt grad kunne mestre det tværfaglige samarbejde, idet vi i vores dagligdag arbejder tæt sammen med læger, ergoterapeuter og fysioterapeuter.  
Er du nyuddannet sygeplejerske, må du forvente, at der skal bruges tid hjemme på at genopfriske det ortopædkirurgiske speciale.
 
Vi har mentorordning, og du skal i de første måneder være sammen med mentor og så vidt muligt følge hendes vagtplan.
Vi arbejder med ”Min Tid”, som betyder, at du selv er med til at tilrettelægge din vagtplan. Du skal påregne at kunne arbejde i alle vagttyper samt hver anden weekend.  
 
Yderligere information:
Vi henviser til afdelingens hjemmeside, hvor du kan få flere oplysninger om os og vores hverdag www.ouh.dk/afdo
 
Har overstående din interesse, er du velkommen til at kontakte:
Konstitueret afdelingssygeplejerske Jesper Krog på telefon nr.: 2916 0770. 
 
Ansøgningsfrist: Mandag den 18. december 2017 kl. 12.00.
Samtaler forventes afholdt den 19. december 2017.
 
Søg stillingen elektronisk ved at klikke på "Søg stilling".
Vi glæder os til at høre fra dig.