Jobbet "Kvalitetskoordinator til DEKS på Rigshospitalet-Glostrup" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Valdemar Hansensvej, 2600 Glostrup

Dit næste skridt
 
DEKS skal akkrediteres, og vi søger i den forbindelse en kvalitetskoordinator, der har erfaring med akkreditering gerne fra sundhedssektoren. Du skal desuden kunne byde ind med andre kvalifikationer, det kunne være enten specialiseret viden inden for IT, flair for kommunikation, videnskabelig formidling eller metodeevaluering. Stillingen er en fast vagtfri stilling på 37 timer om ugen til besættelse 1. marts 2018 eller efter aftale. 
 
Kort om DEKS 
DEKS er en landsdækkende, indtægtsdækket serviceorganisation som udbyder eksterne kvalitetssikringsprogrammer og kvalitetskontrolmaterialer til danske laboratorier i sundhedssektoren samt deltager i internationale udviklings­projekter. DEKS varetager den danske del af SKUP (SKandinavisk Udprøvning af laboratorieudstyr til Primærsektoren), SKUP er en skandinavisk organisation, som beskæftiger sig med metodeevalueringer af POCT udstyr.  
Der er 10 ansatte i DEKS: to sekretærer, tre bioanalytikere, to kemikere, en IT specialist, en laboratoriemedhjælper og en institutchef.  
 
Om stillingen 
Du bliver den centrale del i arbejdet med akkrediteringen efter ISO/IEC 17043. Herunder udarbejdelse og vedligeholdelse af DEKS’s kvalitetsstyringssystem. Du skal indgå i et tæt samarbejde med DEKS’s øvrige kvalitetsgruppe, og koordinere akkrediteringsarbejdet med alle i afdelingen.  
Stillingen er ny, hvilket giver dig mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af stillingen. Udover akkrediteringen, som er din primære opgave, skal du også arbejde med en eller flere af følgende opgaver: Markedsføring/kommunikation, SKUP, videnskabelig formidling (skrive artikler og undervisning) eller it-udvikling (Oracle, php og/eller Access).   
 
Vi tilbyder 
  • En fuldtidsstilling som er vagtfri og med flextid 
  • Personlig frihed og selvstændighed i arbejdet 
  • Et spændende arbejde i et tværfagligt team 
  • En fleksibel arbejdsplads med plads til humor og kollegial omsorg 
Vi søger en medarbejder som 
  • er kemiker, bioanalytiker eller har anden relevant uddannelse 
  • kan arbejde selvstændigt såvel som i team 
  • har gode kommunikationsevner, og kan kommunikere mundtlig og skriftlig på dansk og engelsk  
For mere information 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte institutchef Gitte Henriksen på telefon 38 63 44 01. 
 
Ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Du vil være ansat i Region Hovedstaden med tjeneste hos DEKS på Rigshospitalet-Glostrup. 
 
Ansøgningsprocedure 
Ansøgningsfristen er torsdag den 11. januar 2017, kl. 09.00. Vi forventer at afholde samtaler i uge 3 og 4.
 
Ansøgning og CV sendes online via linket.