Jobbet "Social- og sundhedsassistent til Kirurgisk Gynækologisk Afdeling, Holbæk Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Gl. Ringstedvej 4B, 4300 Holbæk

Dit næste skridt

Hvem er du?

Du er en social og sundhedsasstent med en del klinisk erfaring og som nu ønsker at udvide dine kompetencer og måske specialisere dig inden for et eller flere områder inden for kirurgisk og gynækologisk sygepleje.

Hvad kan vi tilbyde dig

  • Fokus på din faglige udvikling
  • Bred vifte af patientforløb

Som nyansat får du tilbudt individuelt tilpasset introduktionsprogram med tilknytning af to mentorer.

Et godt kollegialt fagligt og socialt sammenhold og fokus på et godt arbejdsmiljø.

Arbejdstid

32 – 37 timer – skiftende vagter – arbejde hver 3. weekend. Der er mulighed for fast nattevagt.

Lidt om afdelingen

Vi er en kirurgisk og gynækologisk afdeling med 26 sengepladser. Der arbejdes i tre teams, almen kirurgi, gynækologi og palliation samt et akut team. Inden for de enkelte teams arbejdes der med helhedspleje. Vi er en afdeling i udvikling hvilket betyder, at vi arbejder hen imod den døgnrytme, der giver de bedste patientforløb samt en faglighed, der gør den enkelte faglig stolt. Vi har tilknyttet en specialesygeplejerske i kirurgi og en kvalitets- og udviklingssygeplejerske.

Patientkategorier

Vi modtager akutte kirurgiske og gynækologiske patienter hele døgnet, alle årets dage. Der er et stort spænd på aldersgruppen af patienterne. Vi har komplicerede sygdomsforløb, hvor patienten er indlagt i flere uger og vi har mere ukomplicerede forløb samt patienter i palliative forløb. 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Efter gældende overenskomst.  

Ansættelsessamtale 30.08.18

Om Holbæk Sygehus
Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. 
Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.