Jobbet "Afdelingslæge eller 1. reservelæge til Akutklinikken Frederiksberg Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Nordre Fasanvej 57, 2000 Frederiksberg

Dit næste skridt
Vi har to ledige stillinger til besættelse fra 1. februar eller 1. marts 2018 for afdelingslæger eller 1. reservelæger.  
 
Du vil med en ansættelse i Akutklinikken kunne være med til at præge arbejdet hen mod etablering af en samlet fælles akutmodtagelse om 4-5 år.  
 
Arbejdstider 
Du vil indgå i en 4-skifte-vagt med dine lægekollegaer med weekendvagt hver 4. weekend, dagtjenester fra kl. 09.00–16.00 eller kl. 09.00–18.00 samt ca. én aftenvagt per uge mandag–torsdag fra kl. 15.00–21.30. 
 
Vi søger  
Positive og dynamiske lægekolleger helst med erfaring inden for akutområdet.  
 
Vi tænker, at den ene af jer fx er uddannet almen mediciner eller er speciallæge i et af de interne medicinske specialer, mens den anden er speciallæge i ortopædi med ortopædkirurgisk erfaring inden for skadestuearbejde eller har grundig ortopædkirurgisk erfaring inden for skadestuearbejde.  
 
Vi forventer, at I har gode mono- og tværfaglige samarbejdsevner, god patientkontakt og er i stand til at skabe hurtige og sammenhængende patientforløb og bevare et organisatorisk overblik.  
 
Vi lægger vægt på, at I kan tænke innovativt, og vi ser også gerne, at I vil være med til at udvikle arbejdsgange og samarbejdsformer i akutklinikken sammen med det øvrige personale.  
 
Vi tænker, at I som dygtige klinikere kan tage jer af den samlede patientpopulation i Akutklinikken uanset speciale. 
 
Om Akutklinikken 
Akutklinikken på Frederiksberg Hospital er en del af den samlede Akutmodtagelse på Bispebjerg Frederiksberg Hospitaler.  
 
Akutklinikken er åben for visitering i tidsrummet kl. 09.00 – 21.00 alle dage.  
 
Akutklinikken er bemandet med 16 sygeplejersker, heraf er 13 behandlersygeplejersker, lægesekretærer, 4 fastansatte læger og derudover en række eksterne lægekonsulenter, der er med til at dække aftenvagterne fra kl. 16.00 – 21.00.  
 
Akutklinikken modtager ca. 30.000 patienter om året og fungerer som uddannelsessted for medicinstuderende, sygeplejestuderende og redder-elever. 
 
Spørgsmål til stillingerne
Vil du vide mere om stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte ledende overlæge Birgitte Nybo på tlf. 51 53 79 39 (via afdelingsledelsessekretær Gitte Larsen)  eller via mail: birgitte.nybo.jensen@regionh.dk 
 
Ansøgningsfrist 
Torsdag den 28. december 2017 Kl. 12.00.  
 
Vi forventer, at afholde samtaler torsdag d 11. januar 2018 om eftermiddagen.