Jobbet "Uklassificeret reservelæge til Neurologisk Afdeling N, Bispebjerg Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV

Dit næste skridt
Neurologisk Afdeling N har to uklassificeret reservelægestillinger til besættelse den 1. februar 2018, eller snarest derefter, for en periode på 12 måneder.  
 
Vi søger to dynamiske, udadvendte og dygtige yngre læger med interesse for neurologi. Du skal indgå i et højt specialiseret team af læger til udredning af akutte og elektive neurologiske sygdomme. 
Afdelingen varetager diagnostik og behandling af patienter fra optageområde Byen, men har derudover specialiserede funktioner inden for bevægeforstyrrelser, apopleksi og amyotrofisk lateral sclerose.  
 
Vi har stort fokus på den akutte behandling af apopleksi og varetager trombolysefunktion for hele Region Hovedstaden hvert andet døgn. Vi arbejder i en dynamisk teamstruktur, som giver dig mulighed for tæt samarbejde med eksperter indenfor flere områder af det neurologiske speciale. Vi lægger stor vægt på supervision og læring i det daglige kliniske arbejde. 
 
Stillingen kan både være relevant som introduktion til det neurologiske speciale eller som sideuddannelse, hvis du stiler mod almen eller intern medicin. 
 
Afdelingen er normeret med 47 læger, heraf er der 28 speciallæger og 17 yngre læger i uddannelsesstillinger. Deltagelse i forskningsprojekter og udviklingsarbejde kan tilbydes, hvis du er interesseret i at få yderligere erfaring indenfor det neurologiske område. Der er i øjeblikket knyttet 7 PhD studerende til afdelingen. 
 
Som reservelæge går du i 14-skiftet vagt med to-holdsdrift med vagt fra tjenestestedet. Der er fastlagt et 4 dages introduktionsprogram med generel introduktion til hospitalet, samt introduktion til den akutte og elektive neurologi. Alle yngre læger i afdelingen får en vejleder og et uddannelsesprogram.  
 
Hør mere: 
Du er meget velkommen til at kontakte ledende overlæge Lise Korbo på tlf. 3863 5224 eller mail lise.korbo@regionh.dk 
 
Løn- og ansættelsesforhold: 
Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre Læger. 
 
Ansøgningsfrist: Onsdag den 20. december 2017, kl. 12.00.