Jobbet "Erfaren sekretær søges til afdeling for HR og Organisationsudvikling " er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV

Dit næste skridt
Vi søger en professionel og serviceorienteret sekretær. Er du struktureret i dit arbejde, god til at samle trådene og sikre at der er styr på aktiviteter og deadlines?  
 
Om afdelingen og hvad vi søger  
I HR og Organisationsudvikling er vi 19 ansatte fordelt i 3 enheder. Vi dækker en bred vifte af faggrupper, og arbejder meget på tværs af enhederne for at understøtte hospitalets kerneopgave med rådgivning og konsulentbistand af høj kvalitet inden for arbejdsmiljø, personalejura samt organisations- og ledelsesudvikling.  
 
Vi har brug for en serviceorienteret sekretær med kendskab til sundhedsvæsenet til at supportere afdelingslederen og hele afdelingen. Vi forventer, at du er proaktiv, systematisk og struktureret samt at du er i stand til at arbejde selvstændigt og med høj kvalitet.  
Du bliver en del af en afdeling, hvor du vil få en central administrativ og koordinerende rolle. Du vil varetage mange forskelligartede opgaver for en mangfoldig, fagligt funderet og imødekommende personalegruppe.  
 
Arbejdsopgaver  
Et særligt ansvarsområde vil være koordinering inden for ledelsesudviklingsopgaver samt opgaver tilknyttet arbejdsmiljøteamet, som for eksempel administrator af arbejdsskader og arbejdsmiljøgrupper.  
Det er en fordel, hvis du har erfaring inden for nedenstående opgaver og it-systemer, som vil være dine primære arbejdsopgaver:  
 
• Support af afdelingsleder samt sekretæropgaver generelt  
• Økonomistyring  
• Sekretariatsbistand til arbejds- og projektgrupper  
• Statistik ift. driftsmålsstyring
• Personaleadministration (Personale-web, CBAS mv.)  
• Regionens Kursusportal  
• Webredaktør  
• Koordinering herunder kalenderstyring/booking af møder/lokaler/forplejning  
• Korrekturlæsning – stærke kompetencer ift. formulering, skriftligt, mundtligt og grammatisk.  
 
Det er en forudsætning, at du er fortrolig med Office-pakken, og det er desuden en fordel, hvis du også har kendskab til opsætning af spørgeskemaundersøgelser i Survey-xact.  
 
Yderligere oplysninger  
Stillingen er på 32 timer med mulighed for opnormering til 37 timer.  
 
Du kan læse mere om os på hjemmesiden www.bispebjerghospital.dk, men du er også velkommen til at få yderligere oplysninger om stillingen ved at henvende dig til Joy B. Danielsen på joy.boeegh.danielsen@regionh.dk eller 38635051.