Jobbet "Læge til 1-årig forskningsansættelse mhp. videre PhD-forløb" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt
Juliane Marie Centret  
 
En 1-årig klinisk forskningsansættelse på Afdeling for Vækst og Reproduktion, Rigshospitalet er ledig fra start 2018 (Januar/Februar).
 
Vi mangler en dygtig og ambitiøs læge, der under ansættelsen vil fungere som primær investigator og dermed lede et allerede igangsat klinisk randomiseret studie, hvor vi tester et nyt lægemiddel til behandlingen af mandlig infertilitet. Studiet løber i vores ambulatorie hvor sygeplejesker og bioanalytikere udfører mange af de praktiske opgaver. Sideløbende er det vores håb, at du skriver en originalartikel vedrørende sekundære endepunkter fra et nyligt afsluttet klinisk studie omhandlende D-vitamin mangel og mandlig infertilitet.  
Tanken er, at vi efter artikelskrivning i fællesskab opstarter et nyt endokrinologisk eller pædiatrisk projekt op og skriver protokol samt søger midler til et fuldt PhD forløb. Dit fremtidige selvstændige projekt er ikke endeligt fastlagt, da det er afgørende at det omhandler et område du brænder for. Men kunne enten være nye regulator af hypofyse-gonadeakse, væksthormons effekt på endokrine knoglefaktorer eller endokrine vækstfaktorer for testikelkræft. Arbejdet vil typisk være fokuserede interventionsstudier på patienter eller raske personer suppleret med data fra de store kohorter tilknyttet afdelingen og hvis den molekylære interesse er stor vil du ligeledes arbejde med funktionelle dyremodeller.  
 
Du vil under din ansættelse indgå som en fast del af afdelingen på lige fod med de øvrige unge akademikere i klinisk forskningsansættelse/PhD-forløb og du vil blive en del af en gruppe bestående af både læger og molekylær biomedicinere med kombineret fokus på både basal- samt klinisk forskning indenfor samme område som dit.  
 
Arbejdet ledes af læge, Dr. Med Marin Blomberg Jensen, der ligeledes er ansat i en deltids lektor stilling ved Division of Bone and Mineral research, HSDM/HMS, Harvard University, Boston, USA og et ophold der vil derfor være en oplagt udvekslings mulighed under en evt. PhD.  
Prof. Anders Juul vil være den fakultetsansvarlige vejleder, og er leder af afdeling for vækst og reproduktion.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.  
 
Du skal være:  
  • færdiguddannet læge (eller blive læge januar 2018)
  • tidligere forskningserfaring vægtes højt, men er ikke en forudsætning
  • super ambitiøs, men også en teamplayer, som ønsker at opnå resultater for gruppen og dig selv.  
Ansøgningsfrist d 29.12.2017 kl. 12.00.  
 
Ansøgningen bør indeholde:  
Din motivation for at søge stillingen  
CV  
Relevante referencepersoner samt evt. anbefalinger  
 
Søg stillingen via linket.  
 
Kontakt Læge Li Juel Mortensen ved evt spørgsmål :  
li.juel.mortensen@regionh.dk / mobil: 30221014 dect: 3545 9456  
Alternativt kontakt Læge Martin Blomberg Jensen:  
martin.blomberg.jensen@regionh.dk / mobil: 26357332  
 
Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.  
 
Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.  
 
Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.