Jobbet "Social – og Sundhedsassistent til aftenvagt" er udløbet

Region Sjælland

Filadelfia

Kurvej 8, 4293 Dianalund

Dit næste skridt

Center for Neurorehabilitering(CfN) - Filadelfia søger en Social og Sundhedsassistent, pr. 1. februar eller snarest herefter, der har lyst til og mod på at arbejde med intensiv tværfaglig neurorehabilitering i et udfordrende miljø og være en del af et dynamisk team.

CfN yder intensiv rehabilitering til voksne med moderate til svære følger efter pludselig opstået hjerneskade forårsaget af traumer eller tilgrænsende lidelser, såsom apopleksi, cerebral hypoxi, infektioner mv. CfN har plads til 18 døgnklienter. Klienterne er i gennemsnit indskrevet 2-4 måneder.

Stillingen i aftenvagt en normeret til 28 timer / uge og der indgår vagt hver anden weekend. Arbejdet tager udgangspunkt i ABC-koncepterne, egenomsorgsprincippet, kinaesthetics og neuropsykologiske principper i et tæt tværfagligt og integreret samarbejde (interdisciplinært) og foregår i funktionelle dagligdags aktiviteter (ADL) og lystbetonede interesseområder for klienten.

Som Social og Sundhedsassistent i aftenvagt indgår man i funktionen som aftenkontaktperson og arbejder tæt sammen i denne funktion med dagkontaktpersonen.

I CfN arbejdes i tværfaglige teams, hvor hver enkelt faggruppe har en stor uddelegeret kompetence, hvorfor vi lægger stor vægt på dine evner i forhold til:

  • Samarbejde og fleksibilitet både mono- og tværfagligt
  • Evne til at skabe et overblik
  • Ansvar og handlekraft
  • Positiv indstilling til læring, udvikling og forandring

Desuden ønsker vi

  • At du har interesse for neurorehabilitering
  • At du er indstillet på faglig udvikling og engagement 
  • At du gerne har erfaring inden for neurologi

Vi kan bl.a. tilbyde:

  • God introduktion til specialet
  • Gode muligheder for uddannelse og kurser jf. kompetenceplan
  • Gode, motiverende kollegaer

Læs mere om Center for Neurorehabilitering på www.filadelfia.dk

Yderligere oplysninger om stillingen eller et evt. besøg i afdelingen ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Ulla Jensen telefon 5827 1284.

Løn- og ansættelsesvilkår iht. gældende overenskomst med FOA. Funktionsbeskrivelse​n findes i opslaget på vores hjemmeside.

Vi ser gerne, at du søger online via www.filadelfia.dk. Alternativt kan ansøgningen, vedlagt oplysninger om uddannelse, tidligere beskæftigelse og med relevant dokumentation, sendes til personalekonsulent Joan Vestergaard, Filadelfia, Kolonivej 1, 4293 Dianalund.

Ansøgningsfrist er senest den 15. januar. Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 4.