Jobbet "Overlæge til akutenheden på Psykiatrisk Center Glostrup" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kristineberg 3, 2100 København Ø

Dit næste skridt
Overlæge til akutenheden på Psykiatrisk Center Glostrup: Vil du være med til at præge udviklingen i et fagligt engageret og professionelt miljø? Så er det dig vi mangler! 
Intensivt akut afsnit 172 søger en engageret og faglig stærk overlæge pr. 1. marts 2018 eller efter aftale. 
Om os 
Intensivt akut afsnit 172 er en del af Akutenheden, som består af en døgnåben psykiatrisk akutmodtagelse med 10 åbne senge, to intensive akutte modtageafsnit, hver med 16 intensive og lukkede senge, et Akutteam, og en ECT enhed. Akutenheden dækker også liaison- eller psykiatrisk tilsynsfunktion på Rigshospitalet Glostrup. Begge sengeafsnit er bemandet med to speciallæger.   
Akutenheden er yderst velfungerende med fokus på høj faglighed og professionalisme. Vi lægger vægt på at tage hånd om den enkelte patients behandlingsbehov. Omkring 70 % af de modtagne patienter udredes, behandles og afsluttes direkte fra Akutenheden.  
Om dig 
Du skal have lyst til og evner for: 
At præge udviklingen ift. subspecialisering af Akutenheden 
At tage medansvar for visitationens faglige linje og niveau 
At være en del af og udvikle et stærkt fagligt miljø 
At deltage i lederudviklingsprogrammer og løbende efteruddannelsesaktiviteter 
Vi lægger vægt på høj faglighed, stor interesse for og erfaring med det akutte arbejde, gode samarbejdsevner og evt. ledelseserfaring.  
Som overlæge vil du indgå på lige fod med de øvrige speciallæger ved vejledning og undervisning i forbindelse med lægelig videreuddannelse, undervisning af medicinstuderende i klinisk ophold og af øvrige faggrupper. 
Der er tale om en fuldtidsstilling med vagtforpligtelse og indtil videre deltagelse i bagvagtslaget med to døgnvagter eller to SIF vagter per måned efter nærmere aftale. 
Løn- og ansættelsesforhold vil være i overensstemmelse med Organisationsaftale mellem Region Hovedstaden og FAS. 
Om Psykiatrisk Center Glostrup 
På Psykiatrisk Center Glostrup diagnosticerer og behandler vi patienter med alle typer af psykiske lidelser. Vi beskæftiger ca.700 engagerede medarbejdere, og består af en række almene, specialiserede og højt specialiserede døgnafsnit og ambulante enheder, samt en stor internationalt anerkendt forskningsenhed. Centret er et af 10 centre i Region Hovedstadens Psykiatri og en del af Københavns Universitetshospital.  
Du kan læse mere om, hvordan det er at være ansat i Region Hovedstadens Psykiatri på vores onboarding site.
Ansøgningsfrist er d. 28. december 2017 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler afholdes snarest derefter. 
Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til: klinikchef Darius Mardosas tel. 2036 5826.