Jobbet "Har du lyst til god introduktion, udvikling og akut sygepleje samt gode kollegaer, så er vi stedet for dig." er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV

Dit næste skridt
Har du lyst til at styrke dine kompetencer indenfor det kirurgiske og det medicinske område, så er Afsnit M2 oplagt din kommende arbejdsplads. Vi er et afsnit, med god normering, hvor kvalitet og udvikling er i fokus, det betyder blandt andet at vi tilbyder et 10 måneders veltilrettelagt introduktionsforløb. Du må meget gerne ringe til os, hvis du vil høre mere om dette. 
 
Vi er et team af dygtige, engagerede kollegaer, som er gode til at hjælpe hinanden. Vi ser M2 som et oplagt afsnit for en nyuddannet sygeplejerske, da du her har en unik mulighed for at få den grundlæggende sygepleje indenfor kirurgi og medicin, som vil give dig en god ballast i fremtiden.  
Vi vægter det gode arbejdsmiljø og trivsel for alle. Vi er en god blanding af ungt og mere erfarent personale, vi har et godt tværfagligt samarbejde med både geriatere, ortopædkirurger, fysio- og ergoterapeuter og er på landsplan kendt som pionerer indenfor ortogeriatri. Vores afsnit har skabt gode resultater, blandt andet indenfor behandling af hoftefrakturer.  
 
Afsnittet har tilknyttet faste speciallæger i både geriatri og ortopædkirurgi, hvor vi sammen skaber gode patientforløb på et højt fagligt niveau.  
 
Vi har fokus på det gode patientforløb, hvor vi bestræber os på kontinuitet og optimering i sygeplejen til den komplekse patient.  
Afsnittet har akut modtage funktion og modtager akutte ortopædkirurgiske patienter med medicinske komplikationer, samt hoftefraktur over 65 år, skulder fraktur, costa fraktur og pneumothorax.  
 
Vi har flere sygeplejersker som blandt andet har valgt at videreuddanne sig og vi søger derfor sygeplejersker i skiftende vagter, med weekendvagt hver tredje weekend, stillingen er på 37 timer pr. uge eller andet efter aftale. Der kan på sigt være mulighed for 12 timers vagter i arbejdsweekenden med efterfølgende friuge.  
 
Vi arbejder aktivt med:  
- Primærsygepleje.  
- Kvalitetsudvikling.  
- Udvikling af struktur og organisering af sygeplejen.  
- Ernæring og væsketerapi.  
- Profylakse.  
- Medicinsk optimering.  
- Genoptræning.  
 
Vi tilbyder:  
- Et dynamisk tværfagligt arbejdsmiljø.  
- En ledelse der prioriterer faglighed og arbejdsmiljø.  
- En arbejdsplads hvor personaleindflydelse og medansvar værdsættes.  
- En afdeling hvor kvalitet og udvikling er i fokus, hvorfor vi tilbyder et 10 måneders veltilrettelagt introduktionsforløb.  
- Et dygtigt og engageret team af kollegaer, som sætter pris på en holdspiller.  
 
Vi søger en sygeplejerske som:  
- Finder det meningsfyldt at arbejde selvstændigt med patientforløb med multiple aspekter af den komplekse sygepleje på et holistisk  grundlag.  
- Trives med akutte og udfordrende patientforløb.  
- Har gode kommunikationsevner og en god portion humor.  
- Ønsker at indgå i et velfungerende tværfagligt samarbejde.  
 
Stillingen er ledig fra den 1. januar 2018 eller efter nærmere aftale.  
 
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Søren Rugolo på telefon 38 63 52 57, ligesom du er velkommen til at besøge os.  
 
Ansøgningsfrist er den 22. december 2017, der vil blive afholdt jobsamtaler løbende.