Jobbet "Introduktionsstilling, Klinisk Biokemi, Aalborg Universitetshospital" er udløbet

Region Nordjylland

Klinisk Biokemi, Læger

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Klinisk Biokemi, Klinik Diagnostik, Aalborg Universitetshospital
Introduktionsstilling nr.: 8001-15-60-i-02

 
En introduktionsstilling i specialet klinisk biokemi er ledig til besættelse fra 1. februar 2018, eller efter aftale.
 
Udover uddannelse i specialet tilbydes gode muligheder for gennem­førelse af forskningsprojekter i et aktivt og inspirerende miljø. Endvidere kan arrangeres fokuseret ophold på Afsnit for Molekylær Diagnostik.
 
Afdelingen er en meget stor klinisk biokemisk afdeling med mange specialfunktioner og med en stor analyseproduktion (9.5 mio. analysesvar/år). Afdelingen har en række specialfunktioner, som udføres for en stor del af landet, bl.a. inden for PCR-baseret hepatitisvirusdiag­nostik, koagulation, nyresten, cancer og endokrinologi m.m. Der udføres desuden trombofili- og blødningsudredninger for patienter i Region Nordjylland.
 
Afdelingens satsningsområder er inden for molekylærbiologiske, kardiovaskulære endokrinologiske emner, hvor der er betydelig forskningsaktivitet. Endvidere er afdelingen førende mht. forskning inden for mikrovesikler. 
 
Afdelingen har et godt arbejds- og uddannelsesmiljø, hvilket blev iagttaget og fremhævet under et nylig afholdt inspektorbesøg.
 
Klinisk biokemi hører sammen med de øvrige laboratoriespecialer og de billeddannende specialer organisatorisk under Klinik Diagnostik. Klinisk Biokemi har laboratoriefunktion på matriklerne i Aalborg, Farsø og Hobro. Tilsammen ca. 230 ansatte.
 
Stillingen er vagtfri. Som yngre læge på afdelingen varetager man dog en vagttjeneste i dagtiden og desuden indebærer de daglige funktioner blandt andet kontakt til rekvirenter fra de andre kliniske afdelinger, analyseproblemhåndtering, undervisning, patienttilsyn i ambulatoriet.
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos uddannelsesansvarlig overlæge dr. med. Søren Risom Kristensen, tlf. 97664870 eller ledende overlæge Annebirthe Bo Hansen, mobil 24425201.
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst