Jobbet "Klinisk underviser – barselsvikariat" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kildegårdsvej 28, 2900 Hellerup

Dit næste skridt
Medicinsk afdeling søger 2 kliniske undervisere til barselsvikariater 30-37 t./u. fra 1. marts 2018 og 1 år frem. 
 
1 klinisk underviser til Herlev matriklen og 1 klinisk underviser til Gentofte matriklen. 
 
Da begge vore kliniske undervisere er i lykkelige omstændigheder – samtidig – søger vi to sygeplejersker med erfaring indenfor planlægning og afvikling af uddannelsesforløb for studerende og elever.  
 
Medicinsk afdeling har 9 sengeafsnit og lige så mange ambulatorier på begge matrikler. Vi har årligt op mod 75 sygeplejestuderende og et større antal SSA elever i uddannelsesforløb i vores afdeling. Vi vægter det daglige uddannelsesmiljø for såvel uddannelsessøgende som vores personale meget højt. Der er kliniske vejledere og elevansvarlige i alle afsnit 
Som klinisk underviser har du det overordnede ansvar for at tilrettelægge uddannelsesforløbende i samarbejde med kliniske vejledere og afdelingssygeplejerskerne i sengeafsnittene. Undervejs i forløbende støtter du de kliniske vejledere. Du gennemfører løbende refleksionsøvelser med de studerende, og sikrer gennemførelse af eksaminer m.m.
 
Din profil: 
Brænder for uddannelses opgaver 
Har min. klinisk vejleder uddannelse dvs. 6. del af diplom uddannelse, men gerne en pædagogisk masteruddannelse. 
Har erfaring med at koordinere og planlægge uddannelsesforløb for studerende og elever 
niveauer  
Evner til at yde differentieret vejledning og undervisning  
Bidrager til og vedligeholder det eksisterende gode studiemiljø, hvor den enkelte elev og studerende får lov til at trives 
Kan indgå i samarbejde på tværs af faggrupper, samt samarbejde med kliniske vejledere, praktikvejledere og afdelingssygeplejersker 
Kan indgå i samarbejde på tværs af afdelinger, sektorer og sygepleje og uddannelsesinstitutioner  
Har et godt overblik, og kan have mange bolde i luften på en gang 
Har et godt humør og kan holde hovedet koldt under presse situationer     
 
Stillingen er en stabsfunktion til afdelingsledelsen (oversygeplejersken) og den er vagt og weekendfri. 
I perioder uden studerende (primært sommerferien) arbejdes som basissygeplejerske i et eller flere sengeafsnit efter aftale med oversygeplejersken. Ferieafvikling forudsættes planlagt i perioder uden studerende. 
Der er planlagt introduktion til stillingen i marts måned (begge de nuværende undervisere går fra i slutningen af marts). 
Yderligere oplysninger om stillingerne ved henvendelse til oversygeplejerske Flemming Olsen, tlf. 28 83 22 88, eller de kliniske undervisere Mitra Eghbal (Herlev), tlf. 38 68 91 48,  eller Birgitte Lichtenstein (Gentofte), tlf. 36 67 38 02. Du er meget velkommen til at besøge Mitra eller Birgitte og få en snak om deres opgaver og ansvar. 
 
Ansøgningsfrist mandag d. 8. januar 2018 kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler gennemføres 11. januar 2018.