Jobbet "Sygeplejefaglig sektionsleder til Akuttelefonen 1813" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Telegrafvej 5, 2750 Ballerup

Dit næste skridt
Er du uddannet sygeplejerske og har du erfaring med ledelse inden for sundhedsvæsenet? Vil du være med til at styrke ledelsen med en ekstra sektionsleder på Akuttelefonen 1813? Vi søger en sygeplejefaglig sektionsleder med ansvar for vagtplanlægning til tiltrædelse snarest muligt.  
 
Dine opgaver  
Du bliver en del af et ledelsesteam bestående af en enhedschef samt en sektionsledergruppe på i alt seks inklusiv denne stilling, hvoraf de fire har sygeplejefaglig baggrund og to har lægefaglig baggrund. Alle har driftsansvar og personaleansvar, og driftsledelsen fylder en del i dagligdagen i forhold til at sikre en stabil og velfungerende drift.
 
Du har føling med driften og holder dig orienteret om, hvad der rør sig. Derudover vil du have fokus på at udvikle kompetencer, med afsæt i statussamtaler med medarbejderne, virksomhedens kvalitetsarbejde og målsætningen i enheden. Du stiller store krav til kvaliteten, og formår at hente læring i organisationen. Du arbejder på at sikre det tværfaglige samarbejde, både internt og eksternt, da du ser værdi i videndeling og læring på tværs.
 
Sektionsledergruppen arbejder tæt sammen, og udover den daglige personale-og driftsledelse vil du bidrage til de fælles målsætninger i enheden, som I løfter i flok. Alle sektionslederne har forskellige ansvarsområder. Du vil få ansvar for vagtplanlægning, der i dagligdagen varetages i tæt samarbejde med vagtplanlæggerne. Du skal sikre en stabil og bæredygtig vagtplanlægning, hvor du også formår at tænke nyt og bringe dig selv i spil. Vi vil gerne retænke vagtplanlægningen, for at imødekomme medarbejderne og driftens behov, og det vil du skulle bidrage med. Du skal her formå både at tænke i systemer, men også mere helhedsorienteret.  
 
Din profil  
  • Du er uddannet sygeplejerske og du har ledererfaring fra en politisk styret organisation. Du har ligeledes erfaring med vagtplanlægning. 
  • Du er vant til en organisation, hvor der hele tiden sker forandring, og du er derfor omstillingsparat. Omstilling og forandring håndterer du med en positiv indstilling og gåpåmod. Du er tryg ved egne evner og formår dermed at træffe beslutninger når det kræves. Du kommunikerer godt, og brænder igennem overfor dine samarbejdspartnere.
  • Du får energi af det relationelle. Du ser en styrke i, at motivere og engagere, og du samarbejder ubesværet til alle niveauer. Det motiverer dig med tæt kontakt til kollegaer og medarbejdere, og du ser det som altafgørende for at få succes i stillingen. Derfor bidrager du også til det gode arbejdsmiljø. 
Få et arbejde der giver mening, fordi det handler om liv  
Akutberedskabet i Region Hovedstaden har til formål at skabe et sammenhængende akutberedskab for borgerne. Vores opgaver består bl.a. af at modtage opkald til Akuttelefonen 1813 og 1-1-2 og disponere ambulancer og akutlægebiler. Akutberedskabet står også for planlægning og operativ ledelse af regionens tværgående sundhedsberedskab. 
 
Virksomheden har primært til huse i Ballerup, men er geografisk spredt på flere destinationer, hvor bl.a. akutlægebilerne har baser. 
 
Løn og ansættelsesforhold  
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.  
 
Øvrig information  
For yderligere information er du velkommen til at kontakte konstitueret enhedschef Gitte L. Mejlholm på tlf. 24 97 88 31.  
Yderligere oplysninger om Akutberedskabet kan findes på www.regionh.dk/akutberedskabet.  
 
Ansøgningsfrist  
Upload din motiverede ansøgning, CV samt relevante bilag senest mandag d. 29. januar 2018 kl. 12.00. Relevante bilag kan uploades under ”øvrige dokumenter”. Der afholdes 1. samtale i uge 5.